Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Επικίνδυνο (και) το κτίσμα του Συμβολαιογραφείου της σχολάζουσας κληρονομίας των οδών Ν. Νικηφορίδη - Ν. Αρώνη

Σ.Σ.: Το συγκεκριμένο άρθρο γράφτηκε στις 29 Μαΐου 2021, αλλά τροποποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, με την ακόλουθη προσθήκη που παρουσιάστηκε στο facebook:

"Σήμερα, Σάββατο 26 Ιουνίου, ο ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Δεμπόνος (επικεφαλής του «Έξυπνου Βύρωνα») πέρασε κατά τις 11 το πρωί από την οδό Νίκου Νικηφορίδη, είχε συζήτηση μιας ώρας περίπου με κατοίκους της περιοχής και καταστηματάρχες και μεταξύ άλλων εντύπωση του προκάλεσε το δυνητικά “επικίνδυνο” δένδρο που φύεται στο πεζοδρόμιο της οδού Αρώνη… Ευχόμαστε ότι δεν θα πέσει από κάποιο δυνατό άνεμο, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση ενδεχομένως να έχουμε και θύματα!"

Βύρωνας, 29 Μαΐου 2021
Πρώην Συμβολαιογραφείο, έναντι του θερινού κινηματογράφου Λάουρα, οδός Ν. Αρώνη… νυν «σχολάζουσα» κληρονομιά Μανούσου, που, αν είναι δυνατόν, σχολάζει (;;;;) επί 14 συναπτά έτη, και έχουμε ακόμη μέλλον μπροστά μας…

 

Ένα πεζοδρόμιο που δεν φτιάχτηκε ποτέ, παρά τις από 12ετίας αιτήσεις..

 

Ένα δένδρο που θέριεψε και ανασήκωσε το τσιμέντο και που ετοιμάζεται να ρίξει και το τοιχίο της μάντρας του Συμβολαιογραφείου…

 

Μήπως ήρθε η ώρα ο χώρος του επικίνδυνου αυτού κτίσματος να περιφραχτεί σύμφωνα με τους κανόνες ασφάλειας για την σωματική ακεραιότητα των περαστικών, όπως για παράδειγμα οδηγήθηκαν μετά από καταγγελία τα πράγματα και στο επί της οδού Αδ. Κοραή & Ολυμπιάδος διώροφο; Δεν είναι ρητορικό το ερώτημα κύριοι της Διοίκησης. Κάντε επιτέλους αυτό που πρέπει, δίχως καταγγελία. 

Το φωτογραφικό υλικό είναι η απόδειξη της εξελικτικής πορείας που θα ακολουθηθεί σύντομα…και ας ελπίσουμε ότι δεν θα πέσει από κάποιο δυνατό άνεμο το πανύψηλο δένδρο, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση ενδεχομένως να έχουμε και θύματα!

 

Και μην ξεχνάμε! Έναντι του θερινού κινηματογράφου Λάουρα!

Βύρωνας, 29 Μαΐου 2021


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου