Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Δήμαρχε, κατεβάστε εδώ και τώρα την ανακοίνωση που μιλά μόνο για το Θέατρο Βράχων…

"Συνέντευξη του Γρηγόρη Κατωπόδη, στο iEidiseis.gr και τον Βασίλη Σκουρή για τα Θέατρα Βράχων" είναι ο τίτλος της χθεσινής (30 Μαΐου 2021) ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του Δήμου, δείτε εδώ: https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=10293 όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Κάθε δυνατότητα θα εξαντλήσει ο Δήμος Βύρωνας, σε συνεργασία με τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού, προκειμένου το Θέατρο Βράχων να μην περάσει σε ιδιώτες που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν τίτλους κτήσης της Οθωμανικής περιόδου», επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά την ίδια ληγμένη καραμέλα που κάνει λόγο περί δήθεν τίτλων της Οθωμανικής περιόδου, την στιγμή που ούτε οι ίδιοι οι ενάγοντες ισχυρίζονται κάτι τέτοιο!

Δείτε το παρακάτω χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα Πρακτικά της Απόφασης του Πρωτοδικείου… Εστιάστε κυρίως στην τελευταία παράγραφο της αριστερής σελίδας και στην με πράσινο μαρκαδόρο σημείωση της δεξιάς σελίδας. Τον διαψεύδουν!

 

Και τι απομένει; Η δέσμευση του Δημάρχου μόνο για το θέατρο Βράχων! Προσέξτε, η Δημοτική Αρχή δεν μιλά ποτέ για τον λόφο Κοπανά! Στο επικοινωνιακό κομμάτι, κάνει λόγο μόνο για το Θέατρο Βράχων... και ο νοών νοείτω!

Δυστυχώς, έτσι χάνονται οι μάχες και οι αγώνες!

31 Μαΐου 2021

ΥΓ.: Στο θέμα θα επανέλθουμε, άλλωστε το έχουμε δεσμευτεί! Με όλα τα λάθη της διοίκησης Γρηγόρη Κατωπόδη στην συγκεκριμένη υπόθεση. 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου