Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

ΡΩΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Το νέο ιστολόγιο της πόλη μας

Ένα νέο ιστολόγιο άνοιξε χθες τα φτερά του στο χώρο του διαδικτύου. "Ρωγμή στην ενημέρωση" ονομάζεται, χαιρετίζουμε την προσπάθεια των συντελεστών του και το καλωσορίζουμε δημοσιεύοντας το δελτίο του ενημέρωσης των πολιτών.


 Δελτίο Ενημέρωσης

Την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 και ώρα 8 π.μ. κάνει την εμφάνιση του, στη δημόσια σφαίρα του διαδικτύου, ένα νέο ιστολόγιο, δείτε εδω: https://rogmistinenimerosi2.blogspot.com/ μια νέα ενημερωτική ηλεκτρονική σελίδα  Ρωγμή στην ενημέρωση και τα δρώμενα του Βύρωνα.

Πρόκειται  για μια νέα προσπάθεια. 

Μία νέα ηλεκτρονική σελίδα εναλλακτικής, ριζοσπαστικής, ανεξάρτητης επικοινωνίας και έκφρασης στην πόλη μας, τους όμορους δήμους και όχι μόνο. 

Για να δώσει «φωνή» στους από «κάτω»
Να προβάλει πρωτοβουλίες, διεκδικήσεις και δράσεις συλλογικοτήτων και πολιτών.
Να σταθεί κριτικά απέναντι στην εξουσία, τοπική και κεντρική. Να αναδείξει τα προβλήματα στη γειτονιά, να αποκαλύψει την αυθαιρεσία του εργοδότη.
Να συμβάλλει στον διάλογο, την αναζήτηση ιδεών και πρακτικών, πολιτικών, κοινωνικών, συνδικαλιστικών, πολιτιστικών, που μπορούν να μας βγάλουν από το σημερινό τέλμα.
Να δώσει βήμα προβολής απόψεων στην κατεύθυνση της αναζήτησης μιας διαφορετικής καθημερινής και καλύτερης ζωής. Με δικαιώματα εργασιακά, κοινωνικά και πνευματικά, που θα πηγαίνουν την κοινωνία ένα βήμα μπροστά στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης. 

Φτιάχνουμε αυτή την ηλεκτρονική σελίδα για να επικοινωνούμε και να εκφραζόμαστε και να δρούμε για την πόλη, την περιοχή μας, τη χώρα μας, τον κόσμο.

Γιατί διαπιστώνουμε πως στην εποχή της πληροφορίας υπάρχει κενό και «μαύρη τρύπα» στην ενημέρωση που αφορά τα δικαιώματα των πολλών. 

Με την δική μας ρωγμή στην ενημέρωση επιχειρούμε να συμβάλλουμε στις συζητήσεις που κυριαρχούν στην αριστερά και τα διάφορα κινήματα σήμερα, από μία ταξική σκοπιά, αυτή των εργαζομένων και των από τα κάτω. Στην ανάδειξη των γεγονότων που για να επιλυθούν απαιτούν ευρύτερες επαναστατικές αλλαγές και κοινωνικές ανατροπές.

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας, στείλτε μας την άποψη σας για ότι σας απασχολεί και θέλετε να αναδειχτεί στην πόλη, τη γειτονιά, σε όλη την χώρα. 

Με την δική σας συμβολή η Ρωγμή στην ενημέρωση, θα γίνεται όλο και καλύτερη. 

Θα θέλαμε να μας κρίνετε με κατανόηση και επιείκεια για τις όποιες αδυναμίες μας.  Δεν είμαστε επαγγελματίες του είδους.

Χρειαζόμαστε την με κάθε τρόπο υποστήριξή σου και ελπίζουμε ότι θα δημιουργήσουμε τους λόγους να την αξίζουμε και να πορευόμαστε μαζί.

Διάβασε- διάδωσε- ενημέρωσε, την Ρωγμή στην ενημέρωση 

Η ομάδα της ιστοσελίδας Ρωγμή  στην ενημέρωση
8 Ιουνίου 2021 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου