Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Ζήτω ο Δήμαρχος Βύρωνα! (Long live the Mayor)

 

Τα καλύτερα Χριστούγεννα της μέχρι τώρα θητείας του θα κάνει φέτος ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Γρηγόρης Κατωπόδης μετά την ανακοίνωση-δώρο που του έκανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Γώγος «Νέα Εποχή Βύρωνα», ο οποίος δήλωσε στην τοπική εφημερίδα «Επικοινωνία» ότι θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Με την μέχρι στιγμής πρόθεση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί για τον Βύρωνα» κ. Μίλτου Μπαντή για εκ νέου κάθοδό του και την ύπαρξη της νεοσύστατης παράταξης «Έξυπνος Βύρωνας» του επικεφαλής κ. Βασίλη Δεμπόνου (ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου), η Κεντροδεξιά στο δήμο Βύρωνα στις επόμενες εκλογές θα παρουσιαστεί τριχοτομημένη!

Το «διαίρει και βασίλευε» στην πράξη και φαίνεται ότι όλα και όλοι λειτουργούν προς όφελος του νυν Δημάρχου, ο οποίος όντας έξυπνος και πονηρούλης (εντάξει όχι και μητίετα), εκτός του ότι τρίβει τα χέρια του, εάν προσέξει και κάνει καμία έξυπνη κίνηση ρουά-ματ προς τα αριστερά του, τότε σίγουρα θα κάνει πραγματικότητα το όνειρό του να μακροημερεύσει και θα ξεπεράσει σε διάρκεια και τον πρώην δήμαρχο Νίκο Χαρδαλιά, που θήτευσε για 12 χρόνια…

Όσο για τους τρεις φορές δελφίνους της θέσης του Δημάρχου, ας ετοιμάζονται από τώρα να τραγουδήσουν το «Χαίρε Δήμαρχε! Οι ηττημένοι σε χαιρετούν!»

ΠαραΔημοτικά

17 Δεκεμβρίου 2021     

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου