Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Δοκιμάζουμε τα αντανακλαστικά του Αντιδημάρχου των Τεχνικών Υπηρεσιών Βύρωνα

Χθες, Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022, διαπιστώσαμε ότι στο οδόστρωμα της οδού Καισαρείας, στο ύψος του αρ. 45, είχε δημιουργηθεί, από καθίζηση, μια λακκούβα επικίνδυνη για τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Ενημερώθηκε ο Δήμαρχος κ. Άκης Κατωπόδης, ο οποίος, ενεργώντας άμεσα, προώθησε το μήνυμα προς τον Αντιδήμαρχο Τ/Υ και στον υπεύθυνο του συνεργείου της Τεχνικής Υπηρεσίας, με αποτέλεσμα η επικίνδυνη λακκούβα σήμερα να έχει καλυφθεί με πίσσα.

Σήμερα, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, ενημερώθηκε ο Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών (Μ. Καραγιάννης) για την, από εβδομάδες, καταστροφή τμήματος του οδοστρώματος της οδού Χρ. Σμύρνης, στο ύψος περίπου του αριθμού 89-95 και έμπροσθεν της Τράπεζας Eurobank (βλέπε φωτογραφία),

 

καθώς επίσης και για ένα επικίνδυνο φρεάτιο στη μεσότητα του οδοστρώματος της οδού Εμπεδοκλέους, στο ύψος του αρ. 95, στη συμβολή της με την οδό Ν. Ιωνίας (βλέπε φωτογραφία).

 
Ας ελπίσουμε ότι αύριο τα αναφερόμενα «προβλήματα» θα έχουν διορθωθεί…
Παρεμπιπτόντως, στις 15 Δεκεμβρίου 2021, και ώρα 8 μ.μ., ο Αντιδήμαρχος είχε ενημερωθεί για την σημαντική καθίζηση που είχε συμβεί στη συμβολή των οδών Αδ. Κοραή και Β. Ηπείρου… Τότε, είχε αντιδράσει άμεσα!

Βέβαια, κάποια στιγμή θα πρέπει να ανοίξουμε και τον "φάκελο" των δημοτικών συμβούλων που δεν ενδιαφέρονται, κυριολεκτικά, για τίποτα, ακόμη και όταν τα «προβλήματα» βρίσκονται ή εμφανίζονται έξω από την πόρτα των κατοικιών τους!

Ενάργεια

7 Φεβρουαρίου 2022 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου