Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Δίχως αυταπάτες, χωρίς μεγάλες προσδοκίες

 

Κάποτε, κάποιος δημοτικός σύμβουλος, κάπου, σε μια συνάντηση με πολίτες, ρώτησε αυτούς: «Τί περιμένετε από εμάς;»… Και αυτό ήταν ότι χειρότερο έχει ακουστεί στα “ώτα των” στην  μακροχρόνια ενασχόλησή τους με τα κοινά. Τι θα μπορούσαν να περιμένουν ή τι προσδοκούν από εκείνον στο μέλλον; Εάν δεν αλλάξει νοοτροπία, απολύτως τίποτα.

Όπως ελάχιστα θα πρέπει να περιμένει κανείς και από εκείνον τον δημοτικό σύμβουλο που, δρώντας διαφορετικά από τον συνάδελφό του, για την ίδια υπόθεση, έψαξε και βρήκε από κάποια έως πολλά πράγματα, αλλά δεν μίλησε όταν έπρεπε, δεν ζήτησε τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να παρουσιάσει τα σημαντικά “ευρήματα”-στοιχεία, δεν εμφανίστηκε στη συνάντηση, του κάπου, που προαναφέραμε, και ας είχε προσκληθεί. Άφησε τους πολίτες να προσπαθούν να βρουν μόνοι τους την άκρη… παρότι είχε πληροφορηθεί ότι προχωρούσαν σε ενέργειες!

Και τι να πει κανείς για τν δημοτικό σύμβουλο που τ προτάθηκε να τν ενημερώσουν για τις εξελίξεις της υπόθεσης και ούτε που ανταποκρίθηκε στο μήνυμα...

Αυταπάτες και μεγάλες προσδοκίες δεν είχαμε… όμως δεν περιμέναμε και τέτοια ανευθυνότητα από την αντιπολίτευση της πόλης μας! Όταν αυτή πορεύεται με τέτοιο τρόπο, τότε,  πως είναι δυνατόν να βρεθούν και να δοθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα της πόλης, από τη στιγμή που η διοίκηση του Δήμου είναι χειρότερη; «Τυφλοί, ούτε καν γλαμυροί, διοικούν τυφλούς!»

Παραδημοτικά

17 Απριλίου 2022

Η εικόνα της Google απεικονίζει τον πίνακα του Pieter Bruegel με θέμα "Τυφλός οδηγεί τυφλούς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου