Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Αντί να παραδώσουν την έδρα τους, ανεξαρτητοποιήθηκαν

Ανεξαρτητοποιήθηκαν και πάλι κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι από τη δημοτική παράταξη της "Νέας Εποχής Βύρωνα" του κ. Χρήστου Γώγου, αντί να παραδώσουν την έδρα του δημοτικού συμβούλου στην παράταξη όπως όφειλαν να κάνουν όσοι είχαν υπογράψει το εικονιζόμενο χαρτί...  

"ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ, ... ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΗΘΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ... ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ". 


Το έχουμε ξαναγράψει: Τι να μας πουν τώρα που έφυγαν από τη «Νέα Εποχή» εάν δεν τηρούν την δέσμευση απέναντι στον πρώτο κανόνα του Αξιακού Κώδικα: τον λόγο τιμής ή την υπογραφή.

«Ο αν ομολογήσης, διατήρει», δηλαδή, «Ό,τι συμφωνία κάνεις να την τηρείς» Περίανδρος (ένας εκ των 7 σοφών). 

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Αξιότιμοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, φίλες και φίλοι, Βυρωνιώτισσες και Βυρωνιώτες,

Μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησης μας με την τοπική αυτοδιοίκηση από θέσεις ευθύνης και τα τελευταία χρόνια στο πλάι του Χρ. Γώγου, ως δημοτικοί σύμβουλοι, αποφασίσαμε με αίσθημα ευθύνης, έχοντας επίγνωση του ρόλου και της αποστολής μας και αφουγκραζόμενοι τις ανησυχίες των συμπολιτών μας την ανεξαρτητοποίηση μας από την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ.

Με αυτό τον τρόπο, ελπίζουμε να απελευθερωθούν οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας έτσι ώστε να γίνουν εφικτές οι απαραίτητες συγκλίσεις με στόχο την αναγκαία αλλαγή που χρειάζεται η Δημοτική αρχή στο Βύρωνα. 

Πάνω από όλα στέκεται ο Βύρωνας μας, το σπίτι των προσφύγων προγόνων μας, η γειτονιά που μεγαλώσαμε που διάγει μια παρατεταμένη περίοδο παρακμής. Χρέος μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες οι οποίες μπορούν να δώσουν αποτελεσματικές απαντήσεις στις σύγχρονες προκλήσεις και ανάγκες των δημοτών. Θα εξακολουθούμε να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ενότητα και την αλλαγή μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και παραμένουμε πάντα ενεργοί στις γειτονιές που μεγαλώσαμε, γνωριστήκαμε και ζούμε, πιστοί στη λαϊκή εντολή που λάβαμε. 

Με τιμή, 

ΠΕΤΡΟΥΛΑ (ΜΠΕΤΤΥ) Μ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν., ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ.

«Αν θέλεις να είσαι σπουδαίος άντρας, πρέπει να κάνεις το λόγο σου μια δεύτερη θρησκεία και να κρατιέσαι πάνω του σαν να βρίσκεται σ' αυτόν όλη η τιμή σου», είχε πει ο Ονορέ Ντε Μπαλζάκ, αλλά σιγά εκείνοι που είχαν υπογράψει εκείνο το χαρτί μην παραδώσουν, έστω και τώρα, την έδρα τους!

12 Απριλίου 2022 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου