Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων Υμηττού


Με αφορμή τη συνεδρίαση που γίνεται την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου αρ. 48) όπου το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής καλείται να γνωμοδοτήσει επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Ε.Π.Σ.) για τη δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου με την επωνυμία «Ανδρέας Λεντάκης» στο ακίνητο της ΠΥΡΚΑΛ, εντός της Δ.Ε. Υμηττού του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, το Σωματείο και το Συμβούλιο των Εργαζομένων στα Ε.Α.Σ. Υμηττού απέστειλε την, με Αρ. Πρωτ.: 3731 / 23 Ιανουαρίου 2023, ακόλουθη επείγουσα Επιστολή, της οποίας το αίτημα έγινε άμεσα δεκτό και το Σωματείο θα εκπροσωπηθεί στη συνεδρίαση από το Γ. Γραμματέα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

ΠΡΟΣ:
Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κο. Γ. Δημόπουλο
Περιφερειάρχη Αττικής κο. Πατούλη Γ.
κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες Περιφέρειας Αττικής
κ.κ. Περιφερειακούς Συμβούλους Περιφέρειας Αττικής

Κύριε Πρόεδρε,
Κύριε Περιφερειάρχη & κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες,
κ.κ. Περιφερειακού Σύμβουλοι,

Με την παρούσα παρέμβαση μας, ως νόμιμοι θεσμοί εκπροσώπησης των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (πρώην ΠΥΡΚΑΛ) Υμηττού, σας ζητούμε να καταθέσουμε τις απόψεις μας στη συνεδρίαση της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου 2023 και συγκεκριμένα επί του 4ου θέματος της ημερήσιας διάταξης.

Η λειτουργία των γραμμών -μοναδικών στη χώρα- παραγωγής πυρομαχικών που κύρια εφοδιάζουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, είναι εθνικό ζήτημα, ιδιαίτερα στις ολοένα αυξανόμενες προκλήσεις της γείτονος Τουρκίας και η παράμετρος αυτή δεν πρέπει να απαλειφθεί από τη συζήτηση του 4ου θέματος του Περιφερειακού Συμβουλίου. 

Κύριε Πρόεδρε, 

Πιστεύουμε στην αποδοχή του αιτήματός μας και παρακαλούμε για την γνωστοποίηση της παρούσας επιστολής μας στους κ.κ. Περιφερειάρχη και Αντιπεριφεράρχειες Αττικής καθώς και στους κ.κ. Περιφερειακούς Συμβούλους.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στα Ε.Α.Σ. Υμηττού
&
Το Συμβούλιο Εργαζομένων στα Ε.Α.Σ. Υμηττού

23 Ιανουαρίου 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου