Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Για τα επικίνδυνα πρανή στη Μεταμόρφωση, η Δημοτική Αρχή Βύρωνα έκανε κάτι;

Η Ένωση Πολιτών «Ενάργεια» με την υπ’ αριθμ. Πρωτοκόλλου 17648/13/07/2023 Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή επανέφερε το θέμα της επικινδυνότητας των πρανών στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και ζήτησε να πληροφορηθεί εγγράφως τις όποιες ενέργειές της τα τελευταία 2,5 χρόνια.


ΑΙΤΗΜΑ - ΕΡΩΤΗΣΗ
Της Ένωσης Πολιτών με την ονομασία «Ενάργεια»
ΠΡΟΣ
ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ

ΘΕΜΑ: «Ποιες οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για τα επικίνδυνα πρανή στη Μεταμόρφωση Βύρωνα;»

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Παρακαλούμε όπως εγγράφως μας ενημερώσετε για τις, από τον Ιανουάριο του 2021, ενέργειές σας αναφορικά με τα επικίνδυνα πρανή στη Μεταμόρφωση Βύρωνα.

Σας υπενθυμίζουμε το ακόλουθο απόσπασμα από τα συνημμένα έγγραφα της Περιφέρειας Αττικής και της Πολιτικής Προστασίας:
«Με την 213/27.07.2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ακυρώθηκε η διαδικασία ανάθεσης της μελέτης προκειμένου να γίνει νέα προκήρυξη. Παρόλα αυτά, η προθεσμία περαίωσης της Προγραμματικής Σύμβασης έληξε στις 04.04.2018, χωρίς να έχει λάβει χώρα κάποια ενέργεια εκ μέρους σας, και έκτοτε δεν έχει κατατεθεί νέο αίτημα από το Δήμο σας.»

«Ενάργεια»
13 Ιουλίου 2023

Αγαπητοί συμπολίτες, επειδή πιστεύουμε ότι ο ενημερωμένος πολίτης είναι και ο σωστός πολίτης, για το λόγο αυτό σας προτρέπουμε να διαβάσετε απαραιτήτως τα παρακάτω δυο άρθρα και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Μην ξεχνάτε ότι σε 2,5 μήνες έχουμε δημοτικές εκλογές!  

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021:

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν : Μεγάλες οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής για τα επικίνδυνα πρανή στη Μεταμόρφωση Βύρωνα




Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021: 

«Για την επικινδυνότητα των πρανών στη Μεταμόρφωση φταίνε οι κάτοικοι και η Πολεοδομία! Σχεδόν αυτό μας είπαν!» https://vironasipolimas.blogspot.com/2021/01/blog-post_26.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου