Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙ στις οδούς Κοντολιού, Φιλοκτήτου και Βρυούλων (ή Βουρλών)

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 μέσα από ανακοίνωση του  Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης ενημέρωνε τους πολίτες/κατοίκους της πόλης ότι η αντικατάσταση του οδοφωτισμού με φώτα LED, σε ολόκληρο τον Βύρωνα προχωράει με γοργούς ρυθμούς, πράγμα που θα εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών! 

Τι μπορεί να πει όμως ο Δήμαρχος για το αίσθημα ανασφάλειας που επί 12 ημέρες κυριαρχεί σε μια ολόκληρη γειτονιά; 

Στις 14 Σεπτεμβρίου κάτοικοι μια περιοχής μας ενημέρωσαν ότι σε κάποιους δρόμους οι λάμπες δεν άναβαν. Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με το Γραφείο των Ηλεκτρολόγων, όμως δεν απάντησε κανείς! 

Για το λόγο αυτό την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.05 π.μ. ενημερώσαμε τον Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μιχάλη Καραγιάννη ότι στην οδό Φιλοκτήτου και στην οδό Κοντολιού (με μόνο μία λάμπα), παρεμπιπτόντως τώρα και στην οδό Βρυούλων (Βουρλών), οι λάμπες έχουν καεί και επικρατεί το μαύρο σκοτάδι.

Φαίνεται όμως ότι ο Αντιδήμαρχος ή είχε την έγνοια της εκλογής προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ ή λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές σαμποτάρει τον Δήμαρχο, γιατί τελικά σε αυτόν στρέφονται τα παράπονα και οι ύβρεις των κατοίκων, οι οποίοι περπατώντας στους σκοτεινούς δρόμους της γειτονιάς τραγουδούν:

"Φεγγαράκι μου λαμπρό
φέγγε μου να περπατώ
Φεγγαράκι μου γεμάτο
σα φλουρί κωσταντινάτο,
φέγγε μου τώρα στη στράτα,
τον Δήμαρχο ν’ αγαπώ,
που ’χει τρανό σκοπό".

Εμείς πάντως πράξαμε το «καθήκον μας» με γραπτή αίτηση προς τον Δήμο που ανέφερε: «Παρακαλούμε όπως πράξετε τα δέοντα, το ταχύτερο δυνατό!  Πέρασε μια βδομάδα από την ενημέρωση του Αντιδημάρχου δίχως να υπάρξει κάποια ενέργεια από τη διοίκησή σας

Ένωση Πολιτών «Ενάργεια»

25 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου