Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Σαπίζουν οι ξύλινες κατασκευές στο Δήμο Βύρωνα

Όπου και να περπατήσουμε αυτή η πόλη μας πληγώνει, όσο κι αν την αγαπάμε. Ένας περίπατος στο άλσος της Αγίας Τριάδας, τον Μάιο του 2023, μας έδωσε την αφορμή να γράψουμε το άρθρο Σαπίζουν τα κιόσκια στο Άλσος της Αγίας Τριάδος - Πλήρης εγκατάλειψη σε όλα και να στηλιτεύσουμε την κατάσταση που επικρατούσε σε αυτό, και ειδικά στα ξύλινα κιόσκια που σαπίζουν παρατημένα-ασυντήρητα.

Όμως η ίδια κατάσταση παρατηρείται σε όλες τις ξύλινες κατασκευές της πόλης, πράγμα που, στις 3 Ιουλίου 2023, μας ανάγκασε να ρωτήσουμε (Αρ. Πρωτοκόλλου: 16510) τη Δημοτική Αρχή για την αιτία αυτής της εγκατάλειψης.

Στις 19 Ιουλίου 2023, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κος Μιχάλης Καραγιάννης, μας απάντησε ως εξής:
«Σχετικά με τις ξύλινες κατασκευές του Δήμου Βύρωνα αρκετές από αυτές θα ενταχθούνε για επισκευή στο μεγάλο έργο ανάπλασης του Κέντρου Μεταμόρφωσης. Ειδικά για το θέμα του Άλσους Αγίας Τριάδος απασχολεί ιδιαίτερα την Δημοτική Αρχή και προσανατολίζεται να το εντάξει σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα για την συνολική ανάπλασή του με ήπιες κατασκευές».

Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την απάντηση του κ. Αντιδημάρχου, αλλά από τη στιγμή που επί 9 χρόνια είναι ικανοποιημένη η Αντιπολίτευση (απλή ή ενισχυμένη), αφού ποτέ δεν αντέδρασε, ο δικός μας λόγος περισσεύει…

Ενάργεια

7 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου