Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Tην 1η Οκτωβρίου 2023, όλοι/ες περπατάμε ή τρέχουμε με το (και για το) "ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ"!

Το μεγαλύτερο Πανευρωπαϊκό αθλητικό δρώμενο (sporting event), το Race For The Cure (Αγώνας για τη θεραπεία), οργανώνεται και φέτος, την 1η Οκτωβρίου 2023, από το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού.

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού με την επιστημονική υποστήριξη της κας Ιωσηφίνας Σκούρτα, Κοινωνικής λειτουργού.

Το όραμα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» είναι: 

Κάθε γυναίκα που θα νοσήσει από καρκίνο μαστού, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να έχει πλήρη ψυχοκοινωνική στήριξη και ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν στην υγεία, στην αποκατάσταση της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής της, καθώς και στις διευκολύνσεις που παρέχονται από τις δημόσιες υπηρεσίες και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Κάθε γυναίκα, σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, να είναι πλήρως ενημερωμένη για τον καρκίνο του μαστού, τη σημασία της πρόληψης και την αξία της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «Έξυπνος Βύρωνας» του υποψήφιου δημάρχου Βύρωνα, δικηγόρου, κ. Βασίλη Δεμπόνου αγκάλιασε την ιδέα-πρόταση της υποψήφιας δημοτικού συμβούλου κυρίας Μαζοκοπάκη Καλλιόπης (Ιδ. Υπάλληλος, Καθηγήτρια Αγγλικών και Μουσικής, Μέλος του Συνδέσμου Γυναικών Χανίων Αττικής, Μέλος της Χορωδίας Βύρωνα "Μελλοντικοί ταξιδιώτες")

για συμμετοχή στο αθλητικό δρώμενο και θα λάβει μέρος στο Greece Race For The Cure® που διοργανώνεται, λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, την 1η Οκτωβρίου 2023, με τη δική του ομάδα, στον περίπατο των 2 χιλιομέτρων, ώστε να συνεισφέρει δυναμικά στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στο μεγάλο έργο που οργανώνει το «Άλμα Ζωής».

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2023, εδώ: https://www.raceforthecure.eu/.../EFF93555-5DEC-45BD.../Info Μπορούν να έρθουν και τα παιδιά καθώς επίσης και τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς.

#RaceForTheCure

Η Ένωση Πολιτών «Ενάργεια» στηρίζει κάθε αξιόλογη προσπάθεια σαν και αυτή και θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο αθλητικό δρώμενο της 1ης Οκτωβρίου. Γιατί όλοι/ες πρέπει να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ζωής στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Σχετικά με το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» διαβάστε εδώ:

https://almazois.gr/

https://greecerace.gr/%CE%AC%CE%BB%CE%BC%CE%B1-%CE%B6%CF%89%CE%AE%CF%82/

Ενάργεια/Βύρωνας, η πόλη μας

11 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου