Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Η «Ενάργεια», την Κυριακή 15/10/2023, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΛΕΞΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ("Δύναμη Ελπίδας")!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
της Ένωσης Πολιτών
«Ενάργεια»

Εμείς, οι πολίτες της Ένωσης Πολιτών «Ενάργεια», με ομόφωνη Απόφαση της 15μελούς μας Κεντρικής Επιτροπής, στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, παίρνουμε ξεκάθαρη θέση, κατά το «ἄτιμον εἶναι τὸν ἐν στάσει μηδετέρας μερίδος γενόμενον» του Αρχαίου Νομοθέτη Σόλωνα, και ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, στο πλαίσιο των προγραμματικών του δεσμεύσεων, τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλέξη Σωτηρόπουλο.

-ΚΑΛΟΥΜΕ δε, με τη σειρά μας, όπως το έπραξαν ήδη οι δημοτικές παρατάξεις «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα» και «Στάση Βύρωνα», καθώς επίσης και οι πολίτες των «Δημοκρατική Ενότητα Βύρωνα» και «Βύρωνας και τριγύρω», σε ψήφο προοδευτική και δημοκρατική. Σε ψήφο ενάντια στη συντήρηση και στην οπισθοδρόμηση.

-ΚΑΛΟΥΜΕ σε ψήφο ενάντια σε εκείνους που ήταν συνυπεύθυνοι: για την υπερχρέωση του Δήμου, την εξαθλίωση των Παιδικών Χαρών, την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, την ρύπανση της δασικής περιοχής της Εργάνης με τεράστιες ποσότητες άχρηστων υλικών οδοποιίας, την διάρρηξη της σχέσης Διοίκησης-πολιτών.

-ΚΑΛΟΥΜΕ σε ψήφο ενάντια σε αυτούς που επί 9 χρόνια αδιαφόρησαν: για τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα των πεζών και Αμεα, για τα  προβλήματα της πόλης, για όλες τις δομές της και, κυρίως, αδιαφόρησαν και με την επικινδυνότητα, από άποψη δομική, του ακινήτου, που ανήκει στον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο Μίλτο Μπαντή και, που στεγάζει (επί μισθώσει) το 13ο Νηπιαγωγείο Βύρωνα, και που από θαύμα δεν συνέβη κάποιο δυστύχημα!

-ΚΑΛΟΥΜΕ, τέλος, όλους τους συμπολίτες μας την Κυριακή 15 Οκτωβρίου να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, ασκώντας το δημοκρατικό τους καθήκον και δικαίωμα για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής της πόλης μας.

Η συμμετοχή στα κοινά του Δήμου, έστω και κάθε 4 ή 5 χρόνια, είναι ύψιστο καθήκον κάθε δημοκράτη πολίτη και μονόδρομος για να κτιστεί ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Στηρίζουμε με την ψήφο μας αλλά δεν δίνουμε λευκή επιταγή! Συνεχίζουμε την προσπάθεια!


 12 Οκτωβρίου 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου