Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Η προ 18μήνου προφητεία του ναυαγίου της δεξιάς στο Βύρωνα επαληθεύθηκε πλήρως!

 

Εικόνα από το ναυάγιο του Βρετανικού.

Από τις 8 Μαρτίου 2022, δηλαδή πριν από 18 μήνες, είχαμε προβλέψει τη κατάληξη των δημοτικών παρατάξεων της δεξιάς στον δήμο Βύρωνα. Και είχαμε χαρακτηρίσει ως Τιτανικό την παράταξη "Νέα Εποχή" του Χρήστου Γώγου και ως Βρετανικό την δημοτική παράταξη "Μαζί για τον Βύρωνα" του Μίλτου Μπαντή. Και τα δυο αυτά αδελφά πλοία κατέληξαν στον βυθό!!!

Είχαμε γράψει τότε:

Προ ημερών, μια Γκογκολική "Νεκρή ψυχή" μας ψιθύρισε ότι, σε λίγο καιρό μια παράταξη δημοτική θα θυμίζει τον Τιτανικό, και ακόμη ότι, όπου φύγει-φύγει ορισμένοι ψηφοθήρες πόντικες του αμπαριού ψάχνουν τη σωτηρία στον αδελφό Βρετανικό, ξεχνώντας όμως ότι και αυτός, τελικά, κατέληξε στο βυθό!

Η σπερμολόγος «προφητεία» της νεκρής ψυχής μένει να επαληθευτεί… (Δείτε εδώ:    ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ στο Βύρωνα;)

Τα ΠαραΔημοτικά σχετίζονται με το παρασκήνιο των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Βύρωνα. / Οι Νεκρές ψυχές είναι το μοναδικό μυθιστόρημα που έγραψε το 1842 ο Ρώσος συγγραφέας Νικολάι Γκόγκολ, αλλά θεωρείται ένα από τα κορυφαία έργα του. / Η εικόνα είναι από τις φωτογραφίες της Google.
8 Μαρτίου 2022 

Στην πολιτική, ακόμη και στην τοπική αυτοδιοίκηση, πρέπει να βλέπεις μακριά!

Η έλλειψη διορατικότητας, η  υπερφίαλος συμπεριφορά του  «πάμε να πάρουμε το Δήμο» και η Κυβερνητική οίηση οδήγησαν στο ναυάγιο του συνδυασμού «Βύρωνας Μπροστά».

Και να πει κανείς ότι δεν είχε ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης; Ενημερώθηκε δις για την πρόβλεψη-προφητεία… Και όπως είχε πει ο ποιητής Μένανδρος: «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!» 

Στην υπόθεση των εκλογών και στην αλητεία (λέξη που χρησιμοποιήθηκε στο fb από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Ηλία Βαλμά) που παρουσιάστηκε στην πόλη μας θα επιστρέψουμε άλλη φορά. 

Βύρωνας, η πόλη μας

17 Οκτωβρίου 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου