Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Κυριάκος Μητσοτάκης: Βρίσκομαι εδώ για να στηρίξω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά ως του επόμενου Περιφερειάρχη Αττικής

Στο Βύρωνα βρέθηκε σήμερα το πρωί (2 Οκτωβρίου 2023) ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε την εξής δήλωση: "Βρίσκομαι εδώ για να στηρίξω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά ως του επόμενου Περιφερειάρχη Αττικής".

Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι δεν έγινε Καμία αναφορά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Χαρδαλιά στον υποψήφιο δήμαρχο Βύρωνα και στέλεχος της Ν.Δ. Μίλτο Μπαντή!!!

Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα "Ρωγμή στην ενημέρωση"

Στο Βύρωνα μαζί με τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Δευτέρας σε καφέ στην πλατεία Αγ. Λαζάρου, καθώς έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, της επόμενης Κυριακής.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την επίσκεψη του από το σπίτι του κ. Χαρδαλιά, έφτασε στην οδό Παναγή Τσαλδάρη και Κολοκοτρώνη γύρω στις 10:30, όπου τον περίμενε η φρουρά του, η οποία προπορευότανε, και οι κ.κ. Μίλτος Μπαντής υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα και ο Νίκος Χαρδαλιάς υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.


Χαιρέτησε τους ανθρώπους στο καφενείο, σε καταστήματα και με τα πόδια διασχίσανε μια μικρή απόσταση από την οδό Κύπρου και Ευαγγελικής Σχολής και συζητώντας χωρίς πολλά-πολλά με πολίτες οπαδούς τους. Κατόπιν έφτασαν στο καφέ που είχε παραχωρηθεί στην πλ. Αγ. Λαζάρου, που τους περίμεναν αρκετοί υποψήφιοι περιφερειακοί, δημοτικοί σύμβουλοι, ο κ. Χρήστος Γώγος, βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. και πλήθος πολιτών, οπαδών της κυβερνητικής παράταξης.

Πρώτος πήρε το λόγο ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε: «Θέλω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη και τη δική σας και των απλών πολιτών που με την κριτική και τις συμβουλές τους μας κάνουν να γινόμαστε καλύτεροι ως περιφερειάρχες και καλύτεροι ως άνθρωποι. Και είμαι έτοιμος να αναλάβω αυτή την ευθύνη».

 

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός ανέφερε: «Αγαπητέ Νίκο, φίλες και φίλοι βρίσκομαι εδώ για να στηρίξω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά ως του επόμενου περιφερειάρχη Αττικής». Παράλληλα ζήτησε από όλους «να μην κρυβόμαστε στα δύσκολα, να ακούμε την κριτική των πολιτών και να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Να μπαίνουμε στην αρένα της πολιτικής αντιπαράθεσης. Θα γρατζουνιστούμε, θα ματώσουμε, θα λασπωθούμε αλλά θα είμαστε εκεί για να κάνουμε τη ζωή σας καλύτερη κάθε μέρα».


Μαζί με τους κ.κ. Μητσοτάκη, Χαρδαλιά και ο υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα και στέλεχος της Ν.Δ. κ. Μίλτος Μπαντής, για τον οποίο δεν έκαναν καμία αναφορά ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ούτε και κ. Χαδαλιάς. Προφανώς και δεν πρόκειται για κάποια απλή παράληψη τους! Στην φωτογραφία οι κ.κ. Μπαντής, Μητσοτάκης και Χαρδαλιάς.

Αυτό προκάλεσε απορίες και σχολιάστηκε από τα παρευρισκόμενα στελέχη που στηρίζουν τον Μίλτο Μπαντή ποικιλοτρόπως καθώς και τους παρευρισκόμενους οπαδούς της παράταξης. Στην επίσκεψη και ομιλία των Μητσοτάκη, Χαρδαλιά δεν παρευρέθηκε ούτε ο κ. Δεμπόνος Βασίλης, μέλος της Ν.Δ. και υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Έξυπνος Βύρωνας».

Αντιπαραθέσεις υπάρχουν και οξύνονται όσο πλησιάζουμε στις εκλογές μεταξύ στελεχών στην τοπική οργάνωση της Ν.Δ. Όπως είναι γνωστό στελέχη της διοικούσας επιτροπής στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Βασίλη Δεμπόνου υποψήφιου δημάρχου με τον συνδυασμό «Έξυπνος Βύρωνας» καθώς και άλλα γνωστά πρόσωπα από το χώρο της Ν.Δ., όπως η κα Αλιφραγκή Πόπη, ο κ. Φίλιππας Καρατζάς, ο κ. Δημήτρης Κρέτσης, ο κ. Σπύρος Διαμάντης και άλλοι.

Πηγή: https://rogmistinenimerosi2.blogspot.com/2023/10/blog-post_73.html

Βύρωνας, η πόλη μας

2 Οκτωβρίου 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου