Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Ο Αλέξης Σωτηρόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα, διαψεύδει τις κατασκευασμένες φήμες...


Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα, Δικηγόρος, κύριος Αλέξης Σωτηρόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού "Δύναμη Ελπίδας", διαψεύδει τις κατασκευασμένες φήμες που κυκλοφόρησαν στην πόλη μας και οι οποίες δημοσιεύθηκαν από κάποιο ιστολόγιο:   

Ως εδώ !!!

Γνωριζόμαστε όλοι σ' αυτή την πόλη !!!
Η υποκρισία, τα ψεύδη και η προπαγάνδα έχουν τα όρια τους !!!

Από την πρώτη στιγμή που αναμείχθηκα στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της πόλης μας το έκανα έντιμα και με διαφάνεια, με βάση αρχές και αξίες !!!

Ουδέποτε σ' αυτές τις δύο δεκαετίες ακούστηκε ο παραμικρός ψίθυρος για υπόγειες συμφωνίες ερήμην της παράταξής μου, των πολιτών και της κοινωνίας !!!

Και ξαφνικά από προχθές άρχισε η σπέκουλα ότι έχω μοιράσει θέσεις και την εξουσία με την παράταξη του δημάρχου με αντάλλαγμα τη στήριξη του στον β' γύρο !!! Ακόμη και για αντιδημαρχίες αναφέρουν, κάνοντας ότι δεν γνωρίζουν πως ο νόμος που ψήφισε το κόμμα που τους στηρίζει δεν το επιτρέπει.

Προφανώς αυτοί που τα διαδίδουν κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, αφού έχουν μάθει σε υπόγειες διαδρομές και συνεργασίες !!! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό !!! Τρέμουν την ψήφο των Βυρωνιωτών την Κυριακή !!!

Για να τελειώνουμε λοιπόν !!!
Δεν υπάρχει καμία τέτοια συμφωνία !!!

Έχω μάθει να λειτουργώ με πολιτικούς όρους και ούτε το 2014 ζήτησα οποιοδήποτε αντάλλαγμα για τη στήριξή μου στον β' γύρο (το αποδεικνύουν περίτρανα άλλωστε όσα έγιναν τα επόμενα 9 έτη) ούτε - προς τιμήν του - ο δήμαρχος Άκης Κατωπόδης μου ζήτησε καν κάτι τέτοιο τώρα !!! Και τότε και τώρα αποφάσισαν δημοκρατικά μετά από συνέλευση οι δύο παρατάξεις την στάση τους !!!

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω !!!

Την Κυριακή ο Βύρωνας θα έχει μία νέα δημοτική αρχή που μας αξίζει, χωρίς εξαρτήσεις, που θα διεκδικεί για την πόλη και δεν θα είναι παραμάγαζο κανενός !!!

Την Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα : Δύναμη Ελπίδας !!!

Πάμε μαζί για την μεγάλη νίκη !!!

Βύρωνας, η πόλη μας

14 Οκτωβρίου 2023

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου