Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Μαζική η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Βύρωνα

Μαζική ήταν η συμμετοχή μελών και φίλων της Λαϊκής Συσπείρωσης στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου).

Στη συγκέντρωση χαιρέτησαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, όπως ο κ. Φρατζολάς εργαζόμενος στην εστίαση.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο κ. Πρωτούλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, και ο υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα κ. Βαγγέλης Γείτονας, όπου ανέπτυξε τις θέσεις και τη δράση της παράταξης για την επίλυση των λαϊκών προβλημάτων στο δήμο Βύρωνα.


Μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων στην πόλη μας, στο δυνητικό τέλος των 9.000.000 ευρώ της χρονικής περιόδου 2010-2011, όπου τα χρήματα αντί για απαλλοτριώσεις κατέληξαν στον κορβανά, καθώς επίσης και στην έλλειψη πυροπροστασίας στο Κινηματοθέατρο "Νέα Ελβετία" (Λουίζα).

Οι ομιλητές κάλεσαν τους συγκεντρωμένους να στηρίξουν στο δήμο και την περιφέρεια την παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση".


 

"Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τη δράση μας! Το αισιόδοξο μήνυμα της συγκέντρωσης ότι μπορούμε να "πάμε αλλιώς" με μπροστάρηδες περισσότερους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, εκλεγμένους με τη "Λαϊκή Συσπείρωση", να φτάσει παντού τις λίγες μέρες που απομένουν ως τις εκλογές της Κυριακής ανέφεραν".

Βύρωνας η πόλη μας

3 Οκτωβρίου 2023

Πηγή: https://rogmistinenimerosi2.blogspot.com/2023/10/blog-post_76.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου