Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Τι ψηφίζει η Ένωση Πολιτών «Ενάργεια» (και ποιά είναι)!

Ποια είναι η Ένωση Πολιτών «Ενάργεια» και τι ψηφίζει

Η ιδεολογικοπολιτικά πολυσυλλεκτική 123μελής Ένωση Πολιτών με την ονομασία «Ενάργεια» ανασυστάθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2016.

Μπορείτε να μας βρείτε, στην ιστοσελίδα «Βύρωνας η πόλη μας» στη Google, καθώς επίσης και στο facebook ως Vironas Poli και ως «Ενάργεια Βυρωνιώτες».

Σκοπός της είναι: αφενός η ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν και ταλαιπωρούν τον Βυρωνιώτικο λαό και η προσπάθεια επίλυσης αυτών και αφετέρου η υπεράσπιση των Δικαιωμάτων των πολιτών.

Η «Ενάργεια» δεν είναι πολιτική κίνηση, δεν πρόκειται ποτέ να μετατραπεί σε δημοτική παράταξη!
Αναφορικά με την οργάνωση στην «Ενάργεια», τα μέλη της θα πρέπει να δημιουργήσουν ανεξάρτητες επιτροπές πρωτοβουλίας, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τα προβλήματα της γειτονιάς τους και της πόλης του Βύρωνα, καθώς επίσης και την ανάπτυξη δράσεων για την επίλυσή των.

*Στις ΑΥΤΟδιοικητικές εκλογές ψηφίζουμε, πάντα κατά συνείδηση, τους πλέον ΙΚΑΝΟΥΣ! 

Από τις εκατοντάδες δράσεις και τις δεκάδες παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο:
-Σε συνεργασία με άλλες συλλογικότητες («Δημοκρατική Ενότητα Βύρωνα» και «Βύρωνας και τριγύρω») ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΜΕ τη Διοίκηση του Δήμου να ανακατασκευάσει και να Πιστοποιήσει τις 20 Παιδικές Χαρές της πόλης μας.
-Δίνουμε καθημερινή μάχη για την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των πεζών και Αμεα. ΕΠΙΒΑΛΛΑΜΕ με τη διαμεσολάβηση του Συνηγόρου του Πολίτη την οριοθέτηση στην πλατεία Αγ. Λαζάρου και σε άλλα πεζοδρόμια και πλατείες της πόλης.
-ΕΠΙΒΑΛΛΑΜΕ τις ανασφαλτοστρώσεις στις Βρυούλων, Παν. Τσαλδάρη, κλπ. Πήγαμε την υπόθεση στο Υπ. Δικαιοσύνης, στο Σώμα Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων (Σ.Ε.Δ.Ε), έγινε Πραγματογνωμοσύνη του Τ.Ε.Ε., και τον Μάρτιο του ’23 υποβλήθηκε από Δημοτική Αρχή Αγωγή κατά της εταιρείας.  
-Με τους «Βύρωνας και τριγύρω» τοποθετήσαμε σηματοδότη στη διασταύρωση Κύπρου και Χειμάρας, έχουμε αιτηθεί και για την Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου.
-Τοποθετήσαμε πινακίδες σήμανσης STOP σε διασταυρώσεις όπως, Βρυούλων-Αρύββου, Αρήτης-Τιμοθέου, Εισοδίων Παναγίας και αλλού…
-Αναπλάσεις-ανακατασκευές πεζοδρομίων Ν. Νικηφορίδη & Αρήτης, Ν. Νικηφορίδη & Πρωτεσιλάου, Κορυτσάς, Ν. Αρώνη και άλλων...
-«Γκρεμίσαμε» με καταγγελίες στην Πολεοδομία και την Εισαγγελία τα εγκαταλελειμμένα και επικίνδυνα κτίσματα των Χρ. Σμύρνης και Παν. Τσαλδάρη, Βουτζά και Κωνσταντιλιέρη, πάρθηκαν μέτρα για το ακίνητο στην Ολυμπιάδος και Αδ. Κοραή και αλλού...
-Ήμασταν η αιχμή του δόρατος στις δύσκολες υποθέσεις: της «σχολάζουσας κληρονομίας» της οδού Ν. Νικηφορίδη (Αρώνη-Τιμοθέου), του οικοπέδου των οδών Χρυσοθέμιδος και Παν. Τσαλδάρη στην περιοχή Νεράιδα κι άλλες…
-ΕΠΙΒΑΛΛΑΜΕ τη διαπλάτυνση των φρεατίων στην οδούς Νικηφορίδη, Εμπεδοκλέους κ.α
-Αιτηθήκαμε προσφάτως την δενδροφύτευση στα πεζοδρόμια της οδ. Νικηφορίδη. Έγινε!
-Χάρη στον εκπρόσωπό μας από το 2016 αναβίωσε στην πόλη μας το έθιμο του Αη Γιάννη του Κλήδονα και η πόλη μας εντάχθηκε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

==============================

Η Ένωση Πολιτών «Ενάργεια» στηρίζει επίσης* την επιλογή του μέλους της ΛΟΥΒΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Έξυπνος Βύρωνας», του υποψηφίου Δημάρχου Βύρωνα, Δικηγόρου, κ. Βασίλη Δεμπόνου.

Σύντομο βιογραφικό:

Ονομάζομαι: Λούβρης Αθανάσιος (Άθος), του Δημητρίου
Γεννήθηκα (το 1999) και μεγάλωσα στο Βύρωνα, πήγα στο 1ο Λύκειο Βύρωνα και είμαι Πτυχιούχος Τεχνικός Βιολογικής και Οργανικής Γεωργίας.
Επάγγελμα: Ελεύθερος Επαγγελματίας.   
Οικογενειακή κατάσταση: άγαμος
Χόμπι: Αθλητισμός/Πολεμικές Τέχνες: Πυγμαχία - Muay Thai  -Krav Maga
Ενεργός πολίτης: από το 2017, είμαι μέλος της Ένωσης Πολιτών «Ενάργεια» και συμμετέχω στην 15μελή Κεντρική Επιτροπή της.
Το μότο μου: «Η ζωή δεν έχει να κάνει με το να βρεις τον εαυτό σου, αλλά με το να τον δημιουργήσεις» του George Bernard Shaw.

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ  να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη του Βύρωνα!

Ενάργεια/Βύρωνας, η πόλη μας

6 Οκτωβρίου 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου