Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ 2 - ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ - ΒΥΡΩΝΑΣ



Μία ακόμα επικίνδυνη διασταύρωση βρίσκεται πιο πάνω από την προηγούμενη που αναφέραμε στην συμβολή των οδών Χειμάρας και Κολοκοτρώνη.

Στην συγκεκριμένη επίσης κάθε εβδομάδα γίνεται και ένα ατύχημα.

Ενδεικτικά δείτε παρακάτω

http://vironas.gr/2014/08/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CE%B1%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CF%8C-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC/

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν δει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς ατυχημάτων (αυτοκίνητο με μηχανάκι, αυτοκίνητο με φορτηγό, αυτοκίνητο με αστικό λεωφορείο κλπ) χωρίς όμως να συγκινείται κανείς από την δημοτική αρχή!

Αν θέλαμε να μιλάμε για ολοκληρωμένη επέμβαση που θα έλυνε το θέμα μία και καλή θα πρέπει να τοποθετηθούν φωτεινοί σηματοδότες και επί αυτής της διασταύρωσης και επί της επόμενης (Κολοκοτρώνη και Αγίας Σοφίας) που έχουν συμβεί και θανατηφόρα ατυχήματα.


Θα ασχοληθούμε ενεργά και με αυτό το θέμα.

1 σχόλιο:

  1. Αν συμφωνούσα με την γνώμη σας, αγαπητοί συνδημότες, θα έπρεπε να τοποθετηθούν φανάρια σε κάθε διασταύρωση του Δήμου μας και όχι μόνο. Δυστυχώς δεν ειναι έτσι τα πράγματα. Επειδή κάθε 'μέρα κυκλοφορώ στους δρόμους του Βύρωνα, επιτρέψτε μου να έχω μια δική μου άποψη. Όταν οδηγούν απρόσεκτα και πολλές φορές νεαροί χωρίς άδεια οδήγησης αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, θα συμβει το μοιραίο. Όταν οδηγούν ηλικιωμένοι και έχουν την εντύπωση πως αυτό που κάνουν ειναι το σωστό, ενώ δεν βλέπουν που πάνε και βγαίνουν από κάθε δρόμο σαν να μην συμβαίνει τίποτα και πολλές φορές συνοδηγός ειναι το εγγονάκι τους, τότε πάνε γυρεύοντας για τον τάφο. Με δυο λόγια: Δεν υπαρχει παιδεία και δεν σέβεται κανένας τον Κ.Ο.Κ. Μην τα βάζετε λιπών με την κάθε Υπηρεσία. Μάθετε να οδηγάτε πολιτισμένα. Ένα μικρο παράδειγμα: Πριν δυο ημέρες στην Κολοκοτρώνη, ενώ πήγαινα στην δουλειά μου, ξαφνικά βρέθηκα αντιμέτωπος με έναν που οδηγούσε παπάκι, αντίθετα στην πορεία και μαζί του έσερνε και δυο σκυλιά, καλύπτοντας όλο το οδόστρωμα. Ερωτώ: Τη έπρεπε να κάνω; Άλλος στην διασταύρωση Φορμίωνος και Νικηφορίδη, ανεβαίνοντας και μετά τα φανάρια, έξαφνα και χωρις φλας στρίβει προς Καισαριανή... (Πέρασα μέσα από το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού που καθόταν η γυναίκα του. Έπαθε διάσειση από την κουτουλιά που της έριξα και εγώ ακόμα έχω τα σημάδια στο πρόσωπό μου). Αυτοί είμαστε. Όποιος κρατάει τιμόνι νομίζει πώς έχει τον κόσμο όλο δικό του. Καφρίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή