Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Μήπως φταίει και ο Χατζηπετρής;

Πάντα κάποιος φταίει για την δημοτική Αρχή του Βύρωνα. Είτε εμείς, είτε - στην περίπτωση που θα αναφερθούμε - ο Δανέζης, είτε - για το ετοιμόρροπο κτίσμα της Χρ. Σμύρνης & Παν. Τσαλδάρη - η κα Μητρούλια της ΥΔΟΜ, μόνον για τον Χατζηπετρή δεν έχουμε ακούσει κάτι, τουλάχιστον, μέχρι στιγμής.

Επειδή οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ανοικτές στο κοινό, δηλαδή, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τις παρακολουθήσει ελεύθερα, αν και σπανίως πατάει άνθρωπος εκεί, στο Δημοτικό Κατάστημα, παρά μόνον όταν έχει συμφέρον, και επειδή τα πρακτικά των συνεδριάσεων, δεν είναι κρατικά απόρρητα έγγραφα, για το λόγο αυτό παρουσιάζουμε τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Τ/Υ κ. Μ. Καραγιάννη, από το 1ο τακτικό θέμα: "Συζήτηση επί των θεμάτων Υπομνήματος πολιτών Βύρωνα" της συνεδρίασης της 16ης Μαΐου 2018 του Δ.Σ, και αναφορικά με τα εναπομείναντα κτίσματα του οικοδομικού τετραγώνου Ο.Τ. 407 Βουτζά-Κωνσταντιλιέρη-Μ. Ασίας.  

Μετά από αυτά τα ωραία και ελπιδοφόρα λόγια του Αντιδημάρχου που διαβάσατε, σχετικά με την επίλυση του προβλήματος, πρέπει να σας ενημερώσουμε με τη σειρά μας ότι, καλού-κακού, WE (Αγγλιστί, επειδή το "εμείς" δεν αρέσει στον Δήμαρχο κ. Κατωπόδη) ζητήσαμε*, με την υπ' αρ. πρωτ: 133582/24-05-2018 αίτηση, προς το Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών της Υπηρεσίας Δόμησης Αθηνών, τη διενέργεια αυτοψίας για τα εναπομείναντα επικίνδυνα κτίσματα της οδού Κωνσταντιλιέρη αρ. 76-80. 

Κάπου εδώ το καθήκον μας -ως απλοί πολίτες- ολοκληρώθηκε, αφήνουμε πλέον την "πάλη" στη Δημοτική Αρχή. Μας ζητήθηκε να μεριμνήσουμε, και αυτό πράξαμε, μόνο! Δείτε εδώ:



*Σημείωση:
Ενημερωθήκαμε (29/06/2018) από την κα Μητρούλια (της ΥΔΟΜ, που λέγαμε) ότι, λόγω υποστελέχωσης του Τμήματος Ελέγχου Κατασκευών, αλλά και της έναρξης των θερινών αδειών, δεν έχει διενεργηθεί ακόμη η αυτοψία, έχει όμως προγραμματισθεί για ... 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου