Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Νέα αυτοψία στο κτήριο μετεγκατάστασης του 4ου Δημοτικού Βύρωνα

Την πρωτομαγιά που μας πέρασε, είχαμε κάνει επίσκεψη στο κτήριο όπου πρόκειται να μετεγκατασταθεί το 4ο Δημοτικό Βύρωνα, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Κατεχάκη, μεταξύ του κτηρίου του Γυμνασίου και Λυκείου Καρέα, και της υπό κατασκευή εκκλησίας της Παναγιάς της Προυσιώτισας ή του Αποστόλου Παύλου (διαλέγετε και παίρνετε περισσότερα στον σύνδεσμο εδώ http://www.amen.gr/article/antidraseis-stin-ilioupoli-gia-ton-apostolo-paulo)

https://vironasipolimas.blogspot.com/2018/05/4_4.html


Να δούμε σήμερα 3 Αυγούστου πως εξελίσσονται τα έργα αφού επιτέλους ξεκίνησαν










Οι οικίσκοι προκάτ έχουν μετακινηθεί με την βοήθεια γερανού (τους βλέπετε στην δεύτερη φωτογραφία αποσπασμένους) και στην θέση τους μπαίνει δάπεδο για θεμελίωση από οπλισμένο σκυρόδεμα. Αντιπαραβολή παρακάτω με την φωτογραφία του Μαΐου





Χωρίς να είμαστε απαισιόδοξοι, τι πιθανότητες υπάρχει όλο αυτό το φαραωνικό έργο να είναι έτοιμο μέχρι 1η Σεπτεμβρίου για να εισέλθουν σε αυτό το προσωπικό έτσι ώστε Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου να είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει σε αυτό η νέα σχολική χρονιά;


Τονίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση θα πρέπει να παραδώσει ο εργολάβος το έργο και να πιστοποιηθεί για την καταλληλότητα του από τις αρμόδιες υπηρεσίες. (Διαδικασία την οποία θα παρακολουθήσουμε σχολαστικά)


Προφανώς καμία. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει με τα παιδιά σκορπισμένα σε διάφορα σχολεία μέχρι και την ολοκλήρωσή του.


Πρόκειται φυσικά για ακόμα μία επιτυχία της δημοτικής αρχής η οποία ήδη προκαλεί μεγάλη ταλαιπωρία σε γονείς και παιδιά.


Την καλούμε να επισπεύσει τα έργα και φυσικά τις διαδικασίες για την κατασκευή νέου σχολείου.


Φυσικά θα επανερχόμαστε στο θέμα συνέχεια.


Δημοσιογράφος Άρης Μαρτέλης


Και δύο φωτογραφίες bonus! Τα πεζοδρόμια στην Κατεχάκη που έχουν να καθαριστούν τουλάχιστον 4 χρόνια (όσο και η θητεία της δημοτικής αρχής)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου