Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ασφαλτοστρώσεις και Φρεάτια 2: Δεν βάζουμε μυαλό με την καμία...

Είχαμε γράψει στις 26 Ιουνίου 2017 

Ασφαλτοστρώσεις: Δεν βάζουμε μυαλό όμως...


https://vironasipolimas.blogspot.com/2017/06/blog-post_26.html

Αυτό, στη παρακάτω φωτογραφία, είναι ένα φρεάτιο - "This is a freatio". Τουλάχιστον ήταν, πριν περάσει η άσφαλτος από πάνω και το καλύψει. Βρίσκεται στην οδό Νεαπόλεως και Κολοκοτρώνη.

Ενώ, από την τότε αντιπολίτευση, είχε γίνει τόσος ντόρος για την διοίκηση Ν. Χαρδαλιά και για τις ασφαλτοστρώσεις που κάλυψαν τα φρεάτια, και παρότι το θέμα, κατόπιν αιτήματός μας, είχε συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το 2015, βρισκόμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές. 

Τις πταίει;





Για εκείνη την δημοσίευση μας κατηγορηθήκαμε από την δημοτική αρχή με την γνωστή καραμέλα ότι, δήθεν, "κάνουμε μικροπολιτική"! Και ισχυρίστηκε ο Αντιδήμαρχος Τ/Υ κ. Καραγιάννης ότι, "το έργο δεν έχει παραδοθεί ακόμα και ότι τα φρεάτια θα φτιαχτούν".

Ας δούμε σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2018 πως έχει η κατάσταση


Η Τεχνική Υπηρεσία με τον επιβλέποντα μηχανικό πήγε και έσκαψε και ξέθαψε το φρεάτιο, χωρίς όμως ποτέ να κάνει ανόρθωση.

Τις πταίει πάλι; Ακόμα δεν έχει παραδοθεί το έργο; Και σε πόσα χρόνια από την κατασκευή τους παραδίνονται τα έργα  στον Δήμο Βύρωνα;

Πράγμα που μας πηγαίνει σε μία φωτογραφία του 2011, με το φρεάτιο στην ίδια ακριβώς κατάσταση μετά τις ασφαλτοστρώσεις του 2009 της προηγούμενης διοίκησης.

Δηλαδή, διαχρονικά, μετά από δύο ασφαλτοστρώσεις 2009 και 2017, για δέκα περίπου χρόνια, έχουμε την ίδια κατάσταση...

Μήπως δουλευόμαστε ψιλό γαζί;



Ακολουθεί συναφές βίντεο με τον άρχοντα Δ. Πουλικάκο από την κινηματογραφική ταινία "Λούφα και παραλλαγή" του σκηνοθέτη Νίκου Περάκη: "This is a pipe", μετάφραση: "αυτό είναι μία πίπα".



Δημοσιογράφος Άρης Μαρτέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου