Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Δημοτική Συγκοινωνία: Πέτα της ένα βάψιμο, και πούλα την για καινούργια

Προσφάτως, είδαμε αρκετές στάσεις της δημοτικής συγκοινωνίας να "πασαλείβονται" με κόκκινη μπογιά, προφανώς, στο πλαίσιο της περιόδου "εγκαινίων" της διοίκησης Γ. Κατωπόδη.

Ας δούμε από κοντά το πόσο καλή δουλειά έχει γίνει... στις "Στάσεις του Βύρωνα" από τη διοίκηση της παράταξης "Στάση Βύρωνα".



Πραγματικά χαιρόμαστε να βλέπουμε να αξιοποιούνται τόσο καλά τα δημοτικά τέλη που πληρώνουμε!


Στις κατά τα άλλα "βαμμένες" στάσεις, οι πίνακες ανακοινώσεων είναι κατεστραμμένοι, και βέβαια, δεν υπάρχει ούτε ένα απλό χαρτί, προς ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας ... όταν φυσικά αυτά εκτελούνται.

Ο δήμαρχος πάντως, φρόντισε κι εξασφάλισε διαφημίσεις από εταιρείες παροχής τηλεφωνίας για το γρήγορο Internet το οποίο ήρθε στον Βύρωνα -όπως ήρθε η ελπίδα και η ανάπτυξη στη χώρα με την έξοδο από τα μνημόνια - όμως, σε  διαφημιστικές πινακίδες που δεν φωτίζονται. Βέβαια, ούτε και η τηλεματική λειτουργεί, επειδή δεν λειτουργούν οι πίνακες παροχής. 
Αλλά ρεύμα στα δημοτικά τέλη, από τη στιγμή που υπάρχει ρολόι, συνεχίζουμε να πληρώνουμε!

Μην παραβλέψουμε και την με σιδερένιο δοκάρι "επισκευασμένη" στάση!


Τώρα, να τολμήσουμε  να μιλήσουμε για επισκευές τηλεματικής, λεωφορείων, αύξηση των δρομολογίων κλπ αυτό μάλλον θα μοιάζει με όνειρο επιστημονικής φαντασίας.

Έχουμε γράψει αρκετές φορές για την άθλια κατάσταση της δημοτικής συγκοινωνίας, αλλά το αυτί της διοίκησης δεν ιδρώνει ... όπως και για πολλά άλλα θέματα.

Δείτε ενδεικτικά:

http://vironasipolimas.blogspot.com/2018/02/blog-post_17.html

http://vironasipolimas.blogspot.com/2016/06/blog-post_25.html

http://vironasipolimas.blogspot.com/2018/05/blog-post_9.html


Δημοσιογράφος Άρης Μαρτέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου