Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Παιδική Χαρά Ντάνκαν - Ακόμα μία ανακαίνιση χαμηλού κόστους

Το τελευταίο διάστημα ανακαινίζεται και η παιδική χαρά στο Ντάνκαν. Η δημοτική αρχή βεβαίως θα θελήσει να κάνει εγκαίνια, που φανταζόμαστε θα γίνουν με νταούλια (από αυτά που χτυπάνε και οι αγορές χορεύουν προφανώς).

Στην πραγματικότητα πρόκειται για άλλη μια ανακαίνιση χαμηλού κόστους σε σχέση με την ποιότητα και ποσότητα των παιχνιδιών που υπήρχαν παλαιότερα. 
Θέμα που το έχουμε θίξει ξανά/

https://vironasipolimas.blogspot.com/2018/08/blog-post.html

Μία παιδική χαρά που παρέμεινε επί 4 χρόνια επικίνδυνη, ώστε να φτιαχτεί μαζί με της υπόλοιπες εν όψη εκλογών...
[Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, την προχειρότητα με την οποία αντιμετώπισε αρχικά -το 2015- το θέμα η διοίκηση Γρηγόρη Κατωπόδη, και την αλλαγή πλεύσης της που έγινε όταν, τον Μάρτιο του 2016, επιτροπή πολιτών επισκέφτηκε τον Αντιδήμαρχο της Τ/Υ κ. Καραγιάννη, και το ότι, το θέμα της επικινδυνότητας, της εγκατάλειψης και εξαθλίωσης των μη πιστοποιημένων παιδικών χαρών του Δήμου Βύρωνα, πάλι κατόπιν αιτήματος πολιτών, (ΑΠ: 21759/01-09-2016) συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, και επιβεβαιώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 23ης Νοεμβρίου 2016. Συμπερασματικά η καθυστέρηση ήταν και είναι ευθύνη της διοίκησης και μόνον της διοίκησης! Ήταν θέμα νοοτροπίας!)

Θυμίζουμε επίσης το άρθρο μας με τίτλο: 

"ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ"






Ο τραγέλαφος συνεχίζεται με την πινακίδα που τοποθετήθηκε έξω από την παιδική χαρά και μας ενημερώνει ότι η είσοδος επιτρέπεται για παιδιά από 1,5 ετών μέχρι 14. 

Είναι απορίας άξιο τι θα μπει να κάνει στην παιδική χαρά παιδί 14 ετών αφού στα παιχνίδι δεν χωρούν παιδιά μεγαλύτερα των 5 ετών! Τι είχε στο μυαλό του ο ποιητής;



Δυστυχώς υπάρχουν φωτογραφίες για σύγκριση από το πως ήταν παλιά η παιδική χαρά και το πως είναι σήμερα, μετά την ανακαίνιση της...







Δημοσιογράφος Άρης Μαρτέλης / Οκτώβριος 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου