Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Parking "Η Νεράιδα"


Αφού μάλλιασε η γλώσσα μας, κουράστηκε η φωνή μας, πόνεσε το χέρι μας, να λέμε και να γράφουμε για το υπό απαλλοτρίωση οικόπεδο στην Νεράιδα, και εφόσον, εκείνο το περιβόητο, από τον Νοέμβριο του 2014, "πρέπει να γίνει χθες" του Αντιδημάρχου Τ.Υ.Δ.Β., παραπέμπει στις ελληνικές καλένδες, ας ασχοληθούμε λίγο με τον περιβάλλοντα χώρο αυτού. 

Μπροστά από το οικόπεδο, είχαν τοποθετηθεί κολωνάκια για να αποτρέπεται η στάθμευση. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο βυθιζόμενος κάδος απορριμμάτων που φυσικά δεν λειτουργεί.

Οι συμπολίτες μας όμως νευρίασαν με τα κολωνάκια που "έτρωγαν" θέσεις στάθμευσης και πήραν τον νόμο στα χέρια τους. Στάθμευσαν επάνω τους και τα κατέστρεψαν!

Και τίθεται το εύλογο ερώτημα: η διοίκηση του δήμου, προτίθεται να τα αντικαταστήσει ή να τοποθετήσει κάποιο άλλο εμπόδιο, πχ ένα είδος μπαριέρας;

Ή μήπως, θα εισπράξουμε την ίδια απάντηση όπως με τους κάδους ακαθαρσίας για τα κατοικίδια: "Ε, εμείς τους βάλαμε, δεν είχαν αγωγή οι πολίτες και τους χάλασαν";
Παρεμπιπτόντως, τους ίδιους κάδους για κατοικίδια είχαν τοποθετήσει και στον Δήμο Αθήνας με μοναδικό αποτέλεσμα χιλιάδες ευρώ πεταμένα τσάμπα...



Στο θέμα του πάρκινγκ της τοποθεσίας Νεράιδα, είχαμε αναφερθεί ξανά, την Τρίτη 24 Απριλίου 2018 με το άρθρο "Ο Ελληνάρας γενικά", όπου γράφαμε: "...και μια πινακίδα οδοσήμανσης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), που μεταφέρει το νόημα ότι, στον συγκεκριμένο χώρο, στην περιοχή στάση Νεράϊδα, "Απαγορεύεται η Στάση και η Στάθμευση αυτοκινήτων". Δείτε εδώ:





Και μια φωτογραφία από τον χώρο που "Απαγορεύεται η Στάση και η Στάθμευση", όπου τα λόγια είναι περιττά, αλλά τα "ζώα" αρκετά!

Έξι (6) μήνες πέρασαν από τότε, και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς!
Ούτε η Δημοτική, ούτε η Αστυνομική Αρχή!

Δημοσιογράφος Άρης Μαρτέλης / Βούρτσης Νίκος
Οκτώβριος 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου