Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Γιατί λέμε ΟΧΙ στις προεκλογικές ανακαινίσεις των Παιδικών Χαρών

Όταν σε λίγο καιρό ανακαινιστεί (και) η Παιδική Χαρά της Ανάληψης, η απαράδεκτη εικόνα της εξαθλίωσης, που εδώ και χρόνια παρουσιάζει, θα ξεχαστεί, όπως θα λησμονηθεί και η επί τετραετίας ένοχη σιωπή της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου.


Και τα μόνα σημάδια που θα θυμίζουν και θα αποδεικνύουν το πως φθάσαμε ως εδώ, θα βρίσκονται στην ετικέτα "Παιδικές Χαρές" των ιστοσελίδων των συλλογικοτήτων του δήμου, και κυρίως εδώ:




Δεν γνωρίζουμε εάν η τελική μορφή της ανακαίνισης της Παιδικής Χαράς της Ανάληψης πλησιάσει τις εικόνες που βλέπουμε παρακάτω και ενθυμούνται όσοι τις βίωσαν και τις απόλαυσαν από κοντά...




γνωρίζουμε όμως ότι, επιτέλους, πρέπει να να γίνει κατανοητό από τους (εκάστοτε) διοικούντες τον Δήμο ότι, δεν πρέπει οι Παιδικές Χαρές να εγκαταλείπονται επί μια 8ετία και να ερχόμαστε κάθε φορά να τις ανακαινίζουμε προεκλογικά. 

Έχουμε επανειλημμένως προτείνει και εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο την άμεση σύνδεση, με ειδικό κωδικό, της είσπραξης των τελών από τα τραπεζοκαθίσματα των υγειονομικών καταστημάτων, με την κάλυψη των αναγκών των Παιδικών Χαρών. Ότι χαλάει, άμεσα να αντικαθίσταται!

Τέλος, ειδικά, για την απαράδεκτη εικόνα της εισόδου της Παιδικής Χαράς της Ανάληψης, μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους, είτε να καθαρίζουν (πάντα προεκλογικά, εννοείται...) τις πινακίδες και τη σήμανση του Κ.Ο.Κ., είτε να καταγγέλλουν στην Αστυνομία τις παραβάσεις.



Δείτε επίσης το άρθρο: "Η κατάληψη στην Ανάληψη, και η καταληψία της Διοίκησης, κυρίως..." 




 Ενάργεια
Νοέμβριος 2018













   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου