Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ!


Δημαρχείο Βύρωνα, Καραολή & Δημητρίου 36-44

Σας καλούμε να προσέλθετε αύριο Τρίτη στις 18/12/2018 και ώρα 20:00 στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Καραολή & Δημητρίου 36-44) όπου, μεταξύ των άλλων, θα συζητηθεί, με καθυστέρηση δύο μηνών, το θέμα της οικονομικής διαχείρισης των Οργανισμών Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα, που αιτήθηκαν πολίτες.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος των πολιτών που υπέγραψαν το αίτημα κ. Δημήτρης Σουλιώτης (υπεύθυνος του ΚΙΦΒ), "Έχει μεγάλη σημασία η παρουσία των προοδευτικών πολιτών σε αυτές τις μάχες, οι οποίες αποσκοπούν να υπερασπιστούν τα στοιχειώδη δικαιώματα του λαού μας αλλά και να αναδείξουν το αντιδραστικό πρόσωπο της πολιτικής του νέου δικομματισμού. Χωρίς την παρουσία του λαϊκού παράγοντα τίποτα δεν μπορεί να πάει μπροστά", υπογραμμίζοντας την ανάγκη για την μαζική προσέλευση του Βυρωνιώτικου λαού.

Υπάρχουν όμως, εκτός από αυτό, και άλλα ενδιαφέροντα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης. Δείτε:

1, Έγκριση της 5ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Βύρωνα οικονομικού έτους 2018 (εισηγητική έκθεση οικονομικής Επιτροπής). 

2. Συζήτηση επί του αιτήματος Πολιτών Βύρωνα σχετικά με την Οικονομική Διαχείριση του πρώην Νομικού Προσώπου του Δήμου : “ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ”. 

3. Συζήτηση επί του αιτήματος του Συλλόγου Διδασκόντων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα, των 6ου και 7ου Νηπιαγωγείων καθώς και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων σχετικά με την εγκατάσταση νέας κεραίας κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε Σχολεία της Πόλης. 

4. Δ΄Κατανομή κονδυλίων στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Βύρωνα για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου. 

4. Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης ποσού #3.000,00#€ που αφορά έξοδα πραγματογνωμοσύνης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.


σ.σ. Το τελευταίο θέμα εννέα (9) ολόκληρους μήνες μετά την υποβολή του πορίσματος στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.) από τον Εμπειρογνώμονα Πολ. Μηχανικό... δείτε εδώ:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου