Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Τσάμπα γίνονται οι ανασφαλτώσεις

Το χάλι αυτό, που τη μία μέρα ασφαλτώνεται ένας δρόμος και την επομένη (έως και κυριολεκτικά) ξηλώνεται, για να περάσουν οπτικές ίνες, φυσικό αέριο, αγωγοί αποχέτευσης ή για να γίνουν διάφορες άλλες εργασίες, μόνο στην Ελλάδα το συναντάμε. Κανένας προγραμματισμός, κανένας συντονισμός.


 
Παράδειγμα: Δεν πέρασε ένας χρόνος από την ανασφάλτωση τμήματος της οδού Αδ. Κοραή, και τώρα ο δρόμος "χαρακώθηκε" για να περάσουν οπτικές ίνες. Γνωρίζουμε βέβαια ότι, η αποκατάσταση θα γίνει, κακήν κακώς, με ένα απλό μπάλωμα πίσσας, το οποίο σε λίγο χρονικό διάστημα θα φύγει (αφήστε που οι λωρίδες των οπτικών ινών καταλήγουν σε παγίδες ατυχημάτων για όσους χρησιμοποιούν μηχανές και δίκυκλα), οπότε πολύ γρήγορα θα ακολουθήσει η διάβρωση και η φθορά του υπολοίπου προσφάτως ανασφαλτωμένου οδοστρώματος.







 

Για την ποιότητα και την εκτέλεση της εργολαβίας 2017-2018 έχουμε ξαναγράψει.
Δείτε εδώ,Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017
"ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΤΩΣΕΩΝ, ΠΟΙΟΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΟ!"
https://vironasipolimas.blogspot.com/2017/11/blog-post_26.html

Η καταβύθιση του φρεατίου που εικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία, πάντα από την οδό Αδ. Κοραή, είναι μια από τις πολλές ενδείξεις.



 

Με την ευκαιρία των έργων που εκτελούνται αυτή τη στιγμή στην οδό, κάποιος είχε και την φαεινή ιδέα να ρίξει χώμα για να καλύψει το επικίνδυνο για τους τροχούς των αυτοκινήτων φρεάτιο.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα καλυφθεί και με πίσσα...




Αυτό θα συμβεί και με τις επερχόμενες ανασφαλτώσεις. Πεταμένα λεφτά, η "μάσα" να είναι καλά.
 
Δείτε ακόμη: Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019
"82 νέοι τυχεροί δρόμοι περιλαμβάνονται στο μπουναμά της Περιφέρειας Αττικής..."
https://vironasipolimas.blogspot.com/2019/01/82.html






  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου