Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Αντιδήμαρχος για ακόμη μία φορά εκθέτει την παράταξη του και τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Κατωπόδη

Μετά από 4 χρόνια διοίκησης του Δήμου περιμέναμε από τη δημοτική Αρχή να είναι πιο σοβαρή. Δυστυχώς όμως εκείνη –και παρά τις προειδοποιήσεις- αντιμετώπισε τις υπάρχουσες συλλογικότητες του Δήμου όπως τις ευρισκόμενες σε διαρκή χειμερία νάρκη παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Και τώρα -ευτυχώς για τον δήμο- θα δρέψει τους καρπούς για ότι έσπειρε
στον 5ο χρόνο διοίκησης της, δηλαδή το 2019.

Όπως έχουμε αναφέρει σε άλλα άρθρα μας στις 23 Σεπτεμβρίου 2019 τρεις συλλογικότητες του Δήμου Βύρωνα και συγκεκριμένα (αναφέρονται αλφαβητικά) η κίνηση πολιτών "Βύρωνας και Τριγύρω", η "Δημοκρατική Ενότητα Βύρωνα" και η "Ενάργεια", ή άλλως 30 πολίτες, καταθέσαν το με ΑΠ: 23242  αίτημα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του θέματος «Ανακατασκευή των εναπομεινάντων 11 Παιδικών Χαρών».

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο η Δημοτική Αρχή προσπάθησε –και απ’ ότι φαίνεται προσπαθεί- να αποφύγει τη συζήτηση του θέματος, και έτσι στο Δελτίο Τύπου της 18ης Νοεμβρίου 2019 που εξέδωσαν οι συλλογικότητες υπήρχε η εξής αναφορά, στην οποία όμως
η διοίκηση δεν έδωσε καμία σημασία: "ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το συγκεκριμένο θέμα –με νέα στοιχεία που «θα προκύψουν» και τα οποία θα προσκομιστούν από εμάς- να συζητηθεί, ως Τακτικό Θέμα, στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, αυτό της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου 2019". Δείτε εδώ.



Μερικά από τα στοιχεία αυτά –λαγό από το καπέλο- δημοσιοποίησε σήμερα, 7 Ιανουαρίου 2020, δείτε εδώ,

η συλλογικότητα «Βύρωνας και Τριγύρω» που ξεγυμνώνουν τον Αντιδήμαρχο Τ.Υ., ο οποίος, για ακόμη μια φορά, εκθέτει την παράταξη Στάση Βύρωνα αλλά και τον Δήμαρχο κ. Άκη Κατωπόδη.


Γιατί σε συνέντευξη που είχε δώσει -ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ.- στην τοπική εφημερίδα «Επικοινωνία» (βλέπε εικόνα) ισχυριζόταν ότι: "Παιδικές Χαρές όπως στην Εργάνη (απέναντι από τα Άστρα), στην Στέφανου Σαράφη 106, και Καλλιπόλεως & Αλατσάτων, δεν είναι χαρακτηρισμένες ως τέτοιες αλλά ως χώροι πρασίνου και κοινόχρηστοι χώροι με αποτελέσματα να μην έχουν προδιαγραφές Παιδικών Χαρών",


πράγμα όμως που διαψεύδεται από την παρακάτω δημοσιοποίηση του εγγράφου της 8ης Οκτωβρίου 2014 της Σύμβασης του Δήμου με την Ευρωπαική Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοπιήσεων Α.Ε. "ΕUROCEPEPT" (Καραγιάννης Ιωάννης) που αφορά τα έξοδα για την πιστοποίηση 24 Παιδικών Χαρών, όπου σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και η Παιδική Χαρά της Εργάνης και η Παιδική Χαρά της οδού Σαράφη.

Διαβάστε ολόκληρη τη σύμβαση:





έπεται και συνέχεια...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου