Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Κάτοικε του Βύρωνα, δραστηριοποιήσου, οργανώσου στη γειτονιά σου

Με αφορμή τις παλαιές και τις πρόσφατες ενέργειες των συλλογικοτήτων «Ενάργεια» και «Βύρωνας και τριγύρω», δείτε εδώ: https://vironasipolimas.blogspot.com/2020/05/blog-post_20.html και το άρθρο της Τετάρτης 20 Μαΐου 2020 της ιστοσελίδας των «Πολιτών του Βύρωνα» που είχε τον τίτλο «Σε κίνδυνο η υγεία κατοίκων στο κέντρο του Βύρωνα» και το οποίο αφορούσε την καταγγελία κατοίκων σχετικά με κάποιο εγκαταλελειμμένο κτίσμα στο χώρο της «Παλιάς Αγοράς Βύρωνα» και δεξιά της πύλης εισόδου της, που γειτνιάζει με τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας επί των οδών Χρ. Σμύρνης - Ευαγγελικής Σχολής 12 και Κωνσταντιλιέρη, http://politestouvirona.blogspot.com/2020/05/blog-post_44.html και επειδή ο Βύρωνας είναι γεμάτος με εγκαταλελειμμένα, ετοιμόρροπα και επικίνδυνα κτίσματα, Προτείνουμε και ταυτόχρονα καλούμε τους κατοίκους-πολίτες του Βύρωνα να οργανωθούν στην γειτονιά τους.

Εάν γνωρίζετε κάποιο εγκαταλελειμμένο κτίσμα ή κάποιο επικίνδυνο για πτώση σοβάδων κτήριο, ας ενημερώσετε άμεσα, εγγράφως, με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος, την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Αθηναίων με ταυτόχρονη κοινοποίηση προς τον Δήμο Βύρωνα και σε περίπτωση που υπάρχουν και εστίες μόλυνσης ας ειδοποιείται και η Υγειονομική Υπηρεσία.


Δεν μπορεί να τα περιμένετε όλα από την Δημοτική Αρχή. Εκ των πραγμάτων αδυνατεί, πόσο μάλλον εάν η "εκάστοτε" διοίκηση δεν είναι ικανή…

Τέτοιου είδους κοινοποιήσεις «Απογοητευμένοι από την αδιαφορία της δημοτικής αρχής Βύρωνα, αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε σε εσάς το υγειονομικό πρόβλημα και τους άμεσους κινδύνους για την δημόσια υγεία, στο κέντρο του Βύρωνα.
Σας επισυνάπτουμε σχετικό έγγραφο και παρακαλούμε για την δημοσίευσή του.
Ήδη έχει ενημερωθεί η δημοτική αρχή αλλά μάταια», δεν πρέπει να έχουν θέση ανάμεσά μας.

Κάντε το μόνοι σας. Η καταγραφή τους δεν χρειάζεται περισσότερο από μια βδομάδα αναζήτησής τους. 

Η ζωή Σας ανήκει στα χέρια Σας. Δραστηριοποιηθείτε! Οργανωθείτε! Η αδιαφορία σας που εκλαμβάνεται ως  αδυναμία τους τρέφει, η ένωσή σας, η ενδυνάμωσή σας θα τους τρομοκρατήσει!

Αδ. Κοραή αρ. 33, περνάτε από κάτω


Χρ. Σμύρνης & Ευαγ. Σχολής, Παλαιά Αγορά Βύρωνα


και πόσα άλλα...


24 Μαΐου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου