Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Αμ δε που "το παρακολουθείτε" Δήμαρχε

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020, «το παρακολουθούμε» δηλώνει ο Δήμαρχος Βύρωνα κύριος Γρηγόρης Κατωπόδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με μέλος της συλλογικότητάς μας. 
Η αναφορά για την υποχώρηση του εδάφους στο τμήμα της νεοασφαλτωμένης οδού Εισοδίων Παναγίας, στη διασταύρωσή της με την οδό Ευαγγελικής Σχολής, όπου την Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020, η καθίζηση του εδάφους απέφερε μια μεγαλοπρεπή τρύπα στο δρόμο, η οποία, την επομένη, 11 Ιουνίου 2020, «μπαλώθηκε» με πίσσα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο:
Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020
"Στον αέρα" τμήμα της προσφάτως ασφαλτοστρωμένης οδού Εισοδίων Παναγίας. Καθίζηση του εδάφους - τρύπα στο οδόστρωμα

Δήμαρχε, επιτρέψτε μας να αμφιβάλουμε για το κατά πόσο εσείς και η Τεχνική Υπηρεσία παρακολουθείτε το φαινόμενο, γιατί από την πρώτη στιγμή αμφιβάλλαμε για τον τρόπο αποκατάστασης της καθίζησης του εδάφους στο συγκεκριμένο σημείο.
Πάντως, αγαπητοί αναγνώστες, εμείς (οι απλοί πολίτες της "Ενάργειας" και της κίνησης πολιτών "Βύρωνα και τριγύρω"), παρακολουθούμε (και θα παρακολουθούμε) την εξέλιξη και σας την παρουσιάζουμε, δύο βδομάδες μετά το συμβάν και το άρθρο μας, όπως έχει σήμερα, με τη λακκούβα που έχει δημιουργηθεί και ανησυχώντας κυρίως για το αύριο... μακάρι να κάνουμε λάθος (δείτε το μαύρο βελάκι στην τρίτη φωτογραφία).



  

Υπενθυμίζουμε πως είχε η κατάσταση την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020: α) μετά την ρίψη αμμοχάλικου και πετρών από την Τεχνική Υπηρεσία


β) το Χάος με Βορειοδυτική κατεύθυνση... περίπου εκεί που εμφανίζεται το βελάκι στην τρίτη φωτογραφία.


 27 Ιουνίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου