Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ο Δήμαρχος Αθηναίων "τρελάθηκε"...

 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων τρελάθηκε...

Κατά «το αφεντικό τρελάθηκε», κάτι παρόμοιο μπορούμε να πούμε και για τον Δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος, την περίοδο αυτή, ασφαλτοστρώνει και τους δρόμους των ορίων του Δήμου του με αυτούς της Νέας Σμύρνης και της Δάφνης-Υμηττού! Και καλά κάνει!

Γιατί όποιος οδηγός γνωρίζει την οδό Ακρωτηρίου, στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού, μόνον αυτός θα μπορούσε να κατανοήσει την αγωνία ενός ναυτικού που διασχίζει το νοτιότερο άκρο της Αφρικής…  και το επικίνδυνο Ακρωτήριο της Αγκούλιας, που στα πορτογαλικά σημαίνει «Ακρωτήριο με τις Βελόνες», εξαιτίας των κοφτερών βράχων και των υφάλων που κατακλύζουν τα τρικυμιώδη νερά του. Χειρότερη οδός δεν υπήρχε στο λεκανοπέδιο Αττικής. Είχε καταστεί
σχεδόν μη λειτουργική, και σε αρκετά σημεία, ακόμη κι επικίνδυνη, για την ασφαλή διέλευση των πεζών και των πάσης φύσεως οχημάτων.

Και να σκεφτεί κανείς ότι προ διετίας –κατόπιν απευθείας οχλήσεως μέλους της ένωσης πολιτών της «Ενάργειας»- ο πρώην Δήμαρχος κ. Σταυριανουδάκης είχε μπαλώσει προσωρινά τις τρύπες που υπήρχαν στο οδόστρωμα (και από τις εργασίες «κακοτεχνίας» τρίτων) με την προϋπόθεση ότι, σύντομα ο δρόμος θα ασφαλτοστρωνόταν.

Έτσι, σήμερα, 20 Απριλίου 2021, μετά τις οδούς Κράτητος και Ηλία Κοκκώνη (και Πρασνίκα) που ανήκουν στην Νέα Σμύρνη,
η οδός Βιέννας, καθώς επίσης και η συνέχεια αυτής, η οδός Ακρωτηρίου, όριο του Δήμου Δάφνης-Υμηττού με το Δήμο Αθηναίων, ασφαλτοστρώνεται από τον Δήμο Αθηναίων.

Παρεμπιπτόντως, οι ασφαλτοστρώσεις εκτελούνται από την ανάδοχο εταιρεία ΟΔΟΣ ΑΤΕ, που μάλλον, από ό,τι φαίνεται, μακροσκοπικώς, κάνει καλή δουλειά... εν αντιθέσει με κάποιες άλλες ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιούνται ή πραγματοποιήθηκαν σε κάποιον άλλο  Δήμο (όμορο με το Δήμο Αθηναίων...!!!). Να ελπίσουμε ότι θα ασφαλτοστρωθούν και τα όρια του Δήμου Βύρωνα με τον Δήμο Αθηναίων, δηλαδή, οι οδοί Ιλιάδος και Νίκου Νικηφορίδη;

Ο περιπατητής

Βύρωνας, 20 Απριλίου 2021 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου