Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Ζητήσαμε την ανακατασκευή του πεζοδρομίου στο περιβάλλοντα χώρο της Αγίας Τριάδος

Αυτό που έπρεπε να πράξει από μόνη της η Δημοτική Αρχή και δεν το έκανε ποτέ, ούτε και με τη συνδρομή της Αστυνομικής Αρχής.
Αυτό που δεν αιτήθηκαν ποτέ οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ενώ θα έπρεπε να το είχαν πράξει.
Αυτό που όφειλε να είχε απαιτήσει η Ιερά Μητρόπολις Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού…  

Λίγες μέρες πριν την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στο Βύρωνα και την ανακήρυξη του σε Επίτιμο Δημότη της πόλης μας, στο σημείο όπου θα γινόταν η τελετή, μπροστά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους, και για την τελετή, ανασκευάστηκε, είτε με εντολή του Δήμου είτε με εντολή άλλων, τμήμα του πεζοδρομίου της οδού Λητούς (δείτε το άρθρο της Κυριακής 21 Νοεμβρίου 2021 με τίτλο “Παναγιώτατε, περάστε και από το πεζοδρόμιο της Αγίας Τριάδος...”: https://vironasipolimas.blogspot.com/2021/11/blog-post_21.html

Σε μια πόλη όπου πεζοδρόμια, κυριολεκτικά, δεν υπάρχουν, και εάν υπάρχουν, αυτά καταλαμβάνονται από κάθε είδους εμπόδιο, είναι πολυτέλεια να ζητά κανείς από τη Δημοτική Αρχή, και ειδικά από τη διοίκηση Γρ. Κατωπόδη, την ανακατασκευή ή την επισκευή των, πόσο μάλλον την απαγόρευση στάθμευσης αυτοκινήτων πάνω σε αυτά! Άδικος κόπος θα πει κανείς…

Ποντάροντας (υπολογίζοντας) στην εντολή των άλλων…

Παρά όλα αυτά, εμείς, οι πολίτες της «Ενάργειας», με την υπ’ αριθμ: 21263 Αίτηση της 23ης Νοεμβρίου 2021, ζητήσαμε την ανακατασκευή του πεζοδρομίου της οδούς Κορυτσάς, στον περιβάλλοντα χώρο της Αγίας Τριάδος. Πρόκειται για το τμήμα εκείνο του πεζοδρομίου όπου αρκετός κόσμος, πηγαίνοντας είτε προς το Ναό είτε προς το Κέντρο Υγείας Βύρωνα, θα έπρεπε να το περπατά με ασφάλεια. Διαβάστε:

=========================

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΟΡΥΤΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ»

Δήμαρχε,

Παρακαλούμε όπως πάραυτα απαγορεύσετε την παράνομη στάθμευση αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετών επάνω στο πεζοδρόμιο του περιβάλλοντος χώρου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος, στην οδό Κορυτσάς, και όπως προχωρήσετε άμεσα στην ανακατασκευή του στον χρόνο που διήρκεσε και η ανακατασκευή του πεζοδρομίου της οδού Λητούς που πραγματοποιήθηκε λόγω της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

=========================

Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να το ζητήσουμε. Εάν θα υλοποιηθεί; Ποιος ξέρει;

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό της 21ης Νοεμβρίου 2021. 





Ενάργεια

Δεκέμβριος 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου