Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Ιδού, γιατί υπάρχουμε! Και όχι μόνο...

Δίχως να περιαυτολογήσουμε, η χρησιμότητά μας φάνηκε για ακόμη μία φορά. Παρά το γεγονός ότι για βδομάδες το φρεάτιο στην οδό Εμπεδοκλέους όλο και «βάθαινε» με αποτέλεσμα να γίνεται και πιο επικίνδυνο για τους οδηγούς, τους δικυκλιστές ή τα διερχόμενα λεωφορεία, κανένας δεν έδινε σημασία!

Ενημερώσαμε τον Αντιδήμαρχο Τ/Υ και παράλληλα στείλαμε αίτημα προς τον Δήμο, μεσολάβησε βέβαια μια ενέργεια που μας ανησύχησε, γιατί μας έδωσε την εντύπωση του ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, αφού, για τρεις μέρες υπήρξε η πρόχειρη τοποθέτηση πάνω από το επικίνδυνο φρεάτιο μιας μεταλλικής πλάκας που άφησε άγρυπνους τους κατοίκους της γύρω περιοχής, κάθε φορά που περνούσε από πάνω της κάποιο όχημα,  αλλά τελικά, τέλος καλό, όλα καλά (;) και το φρεάτιο επισκευάστηκε…

Δείτε τις φωτογραφίες του μετά (18 Φεβρουαρίου) και του πριν (7 Φεβρουαρίου 2022)...


Διαβάστε το άρθρο μας: Δοκιμάζουμε τα αντανακλαστικά του Αντιδημάρχου των Τεχνικών Υπηρεσιών Βύρωνα

 

Διαβάστε επίσης το ΑΙΤΗΜΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ:

ΠΡΟΣ
ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ


ΘΕΜΑ: «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ, ΟΔΟΣ ΕΜΠΕΔΟΚΛΕΟΥΣ, αρ. 95» 

Κοινοποίηση: Τοπικό τύπο

κ. Δήμαρχε,

Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε άμεσα της αποκατάστασης του φρεατίου που βρίσκεται στη μεσότητα του οδοστρώματος της οδού Εμπεδοκλέους, στο ύψος του αρ. 95, στη συμβολή αυτής με την οδό Ν. Ιωνίας (βλέπε συνημμένη φωτογραφία) γιατί είναι δυνητικά επικίνδυνο για κάποιο ατύχημα ή ακόμη και για δυστύχημα (κυρίως μοτοσυκλετιστή).

Επισημαίνουμε ότι, ο Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών Μ. Καραγιάννης έχει ενημερωθεί, μέσω αποστολής μηνύματος sms, από την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 10.58 π.μ.

Ένωση πολιτών «Ενάργεια»
9 Φεβρουαρίου 2022

Για το "Βύρωνας, η πόλη μας"

19 Φεβρουαρίου 2022


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου