Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Τί θα γίνει επιτέλους με το επικίνδυνο κτίσμα της οδού Κωνσταντιλιέρη και τον περιβάλλοντα χώρο αυτού;

 

Η παρούσα Δημοτική Αρχή που διοικεί τον Βύρωνα, δυστυχώς, καθυστερεί - τραβάει σε μάκρος- όλες τις υποθέσεις της πόλη μας. Πέρασαν ήδη τέσσερα (4) χρόνια από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε η Έκθεση Επικινδύνου κτίσματος για το οίκημα της οδού Κωνσταντιλιέρη, αρ. 76-80, που βλέπετε στη φωτογραφία, και αυτό στέκει ακόμη εκεί, σαν να πρόκειται για αρχαιολογικό αριστούργημα! ΄Έτσι, στις 6 Οκτωβρίου 2022, για ακόμη μια φορά, αποστείλαμε έγγραφο προς τον Δήμο Βύρωνα με ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο Επικίνδυνο κτίσμα. Το έγγραφο πρωτοκολλήθηκε με τα ακόλουθα στοιχεία:

Αρ. Πρωτοκόλλου: 20444
Ημ/νια Πρωτοκόλλου: 06/10/2022
Θέμα: ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΛΙΕΡΗ, αρ. 76-80
Ημ/νια Πρωτ. Αποστολέα: 06/10/2022

ΕΡΩΤΗΣΗ
Της Ένωσης Πολιτών με την ονομασία «Ενάργεια»
 ΠΡΟΣ
ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ

ΘΕΜΑ: «ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΛΙΕΡΗ, αρ. 76-80» 

Κοινοποίηση προς: Δημοτικούς Συμβούλους και τοπικά ΜΜΕ.

Δήμαρχε,

Γίναμε (ξανά) αποδέκτες παραπόνων από πολίτες που κατοικούν την περιοχή γύρω από το κτίσμα της οδού Κωνσταντιλιέρη, αρ. 76-80, για το οποίο, στις 19 Σεπτεμβρίου 2018, η Τεχνικός Υπάλληλος της Διεύθυνσης Δόμησης του Δήμου Αθηναίων κα Μητρούλια Ασπασία (Πολ. Μηχ.) είχε διενεργήσει αυτοψία και είχε συντάξει την Έκθεση Επικινδύνου Κτίσματος

 

που μπορείτε να βρείτε εδώ: https://vironasipolimas.blogspot.com/2018/10/76-80.html 

Παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε γραπτώς ή μας ενημερώσετε κατά τη διάρκεια της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου:

  • Γιατί το κτίσμα παραμένει ως έχει και δεν έχει κατεδαφιστεί; 
  • Τι ενέργειες γίνονται για το συγκεκριμένο οικόπεδο και τα παρακείμενα των οδών Μικράς Ασίας και Βουτζά;
  • Γιατί ενώ η Έκθεση Επικινδύνου της ΥΔΟΜ κάνει αναφορά για τοποθέτηση συλλεκτηρίου πετάσματος-σκάφης- περιμετρικά των όψεων του κτίσματος, εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει τοποθετηθεί συλλεκτήριο πέτασμα στην πρόσοψη του κτίσματος; Η έλλειψή του θα θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ή και τη ζωή των πολιτών που διέρχονται ή σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στο συγκεκριμένο σημείο, στην περίπτωση κάποιας κατάρρευσης του κτίσματος.

Ενάργεια
6 Οκτωβρίου 2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου