Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Αναγκάσαμε τη Δημοτική Αρχή Βύρωνα να το ρίξει! Και αυτό!

 

Αγαπητ-οί/ές συμπολίτ-ες/ισσες, από τις 19 Σεπτεμβρίου 2018 που η Τεχνικός Υπάλληλος της Διεύθυνσης Δόμησης του Δήμου Αθηναίων, Πολιτικός Μηχανικός κα Μητρούλια Ασπασία, είχε διενεργήσει -κατόπιν αναφοράς μας- αυτοψία στο κτίσμα της οδού Κωνσταντιλιέρη και είχε συντάξει την Έκθεση Επικινδύνου Κτίσματος, την οποία κατά αποκλειστικότητα σας είχαμε παρουσιάσει, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, στο άρθρο μας «ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ / ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ – ΟΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΛΙΕΡΗ 76-80», δείτε εδώ: https://vironasipolimas.blogspot.com/2018/10/76-80.html, πέρασαν τέσσερα (4) ολόκληρα χρόνια για να κάνει η Δημοτική Αρχή αυτό που έπρεπε.
Από μόνη της; Όχι βέβαια!

 

Χρειάστηκε να επανέλθουμε στο θέμα ξανά, ξανά, και πάλι ξανά, και ακόμη μία φορά με το Αρ. Πρωτοκόλλου: 20444 (Ημ/νια Πρωτοκόλλου: 6 Οκτωβρίου 2022) Αίτημα με Θέμα: ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΛΛΙΕΡΗ, αρ. 76-80, το οποίο, την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022,  αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα (Βύρωνας, η πόλη μας) με τίτλο: «Τί θα γίνει επιτέλους με το επικίνδυνο κτίσμα της οδού Κωνσταντιλιέρη και τον περιβάλλοντα χώρο αυτού;» δείτε εδώ: https://vironasipolimas.blogspot.com/2022/10/blog-post_10.html  

Αίτημα το οποίο δημοσιεύθηκε επίσης στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ» (φύλλο Οκτωβρίου 2022) του κ. Βασίλη Δεμπόνου (υποψηφίου Δημάρχου Βύρωνα), οπότε η Διοίκηση του Δήμου (Γρηγόρης Κατωπόδης & Μιχάλης Καραγιάννης) συνειδητοποίησε ότι «δεν την έπαιρνε άλλο», δεν είχε άλλα περιθώρια για να χρονοτριβεί και προχώρησε τις μέρες αυτές στην κατεδάφιση του επικίνδυνου κτίσματος.


«Τους αναγκάσαμε να το ρίξουν» λοιπόν, και αυτό, όπως για παράδειγμα συνέβη με το κτίσμα της οδού Χρ. Σμύρνης και Παν. Τσαλδάρη, καθώς επίσης και με άλλα ετοιμόρροπα και επικίνδυνα κτίσματα (συνυπολογίζουμε και τη δράση της κίνησης των πολιτών "Βύρωνας και τριγύρω"), αλλά αγαπητοί αναγνώστες μην περιμένετε κάτι άλλο σημαντικό από εμάς, τους πολίτες της Ενάργειας, για τουλάχιστον 10 μήνες, δηλαδή, μέχρι να διεξαχθούν οι εκλογές. 

Επιτέλους, οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής Βύρωνα ας παρουσιάσουν και κάποιο έργο από μόνοι τους, διαφορετικά, ας καθίσουν καλύτερα σπίτι τους...

Ενάργεια

21 Δεκεμβρίου 2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου