Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Με σύνθημα ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δεμπόνος Βασίλης ξετυλίγει τις δράσεις του

Μεθοδικά και στοχευμένα ξετυλίγει τις προεκλογικές δραστηριότητές του ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Βασίλης Δεμπόνος επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης "Έξυπνος Βύρωνας", εν' όψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023.

Ήδη έχει παρουσιάσει τους πρώτους 34 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης και προγραμματίζει μετά της βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου να παρουσιάσει και άλλους υποψηφίους.

Τα στελέχη της παράταξης σχεδιάζουν τις επόμενες εβδομάδες ένα πρόγραμμα ανοιχτών συζητήσεων με τους κάτοικους στις γειτονιές της πόλης.

Με σύνθημα "Ερχόμαστε στη γειτονιά της Νεράιδας και σας προσκαλούμε να συζητήσουμε ανοιχτά για τα θέματα της περιοχής και τις προγραμματικές μας προτάσεις", την Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συζήτηση με κατοίκους της γειτονιάς μπροστά στο οικόπεδο στη συμβολή των οδών Παναγή Τσαλδάρη & Χρυσοθέμιδος, στο τέρμα των λεωφορείων του Αγ. Αρτεμίου.

 

Οι κάτοικοι που παραβρέθηκαν ενημερώθηκαν από τους κ.κ. Δεμπόνο Βασίλη (υποψήφιο δήμαρχο) και Βούρτση Νίκο (υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο) για τους λόγους που επί 20 και πλέον χρόνια τώρα, το οικόπεδο δεν έχει διαμορφωθεί σε πλατεία. Απαντώντας σε ερωτήσεις κατοίκων ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι τα χρήματα υπάρχουν για να γίνει η απαλλοτρίωση του οικοπέδου.
Τόνισαν δε την ανάγκη που υπάρχει για τον καθαρισμό του οικοπέδου από τα χόρτα αλλά και των εγκαταλελειμμένων αποθηκών που αποτελούν εστίες μόλυνσης.
Κάτοικος της περιοχής (κ. Προμπονάς) παρεμβαίνοντας στη συζήτηση ανέφερε ότι χρειάζεται να παρέμβουν στην πολιτεία και να αλλάξει η νομοθεσία ώστε να μην επιβαρυνθούν οι παρόδιοι ιδιοκτήτες.
Σημείωση: παρόδιοι νοούνται οι ιδιοκτήτες των οποίων τα ακίνητα έχουν πρόσωπο επί των οδών, των πλατειών και γενικά των κοινόχρηστων χώρων.

Να επισημάνουμε ότι οι δύο δημοτικές αρχές, Νίκου Χαρδαλιά και η σημερινή Γρηγόρη Κατωπόδη δεν κατάφεραν να απαλλοτριώσουν το χώρο, ενώ τα χρήματα υπάρχουν και είχαν κατατεθεί από την δημοτική αρχή του κ. Ρογκάκου στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου. Πηγή: https://rogmistinenimerosi2.blogspot.com/2023/05/blog-post_66.html

 

Στον λογαριασμό στο facebook της δημοτικής παράταξης "'Εξυπνος  Βύρωνας" η παρουσίαση της εκδήλωσης είχε ως εξής:

"Οι κάτοικοι του Βύρωνα αναζητούν λύσεις στα θέματα της καθημερινότητας που τους ταλαιπωρούν!
Εχθές, εγώ και οι συνεργάτες μου πήγαμε στη γειτονιά της Νεράιδας και είχαμε τη χαρά και την τιμή να συζητήσουμε με κατοίκους, ενεργούς πολίτες και έμπειρους αυτοδιοικητικούς από την περιοχή.

Μείζον θέμα η περιβόητη πλατεία, το σύγχρονο «γεφύρι της Άρτας» στη συμβολή των οδών Παναγή Τσαλδάρη και Χρυσοθέμιδος.
Στο πρόγραμμα της παράταξής μας ΕΞΥΠΝΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ, οι απαντήσεις στα θέματα αυτά είναι οι λύσεις".


30 Μαΐου 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου