Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

κύριε Ηλία Βαλμά, ο Μίλτος Μπαντής δεν απάντησε γιατί δεν είχε τι να απαντήσει!

"Καλημέρα σε όλους μας με υγεία.
Η αλητεία ορισμένων  σε όλο το μεγαλείο τούς μία ημέρα πριν τις εκλογές την περασμένη Κυριακή φάγαμε τέτοια  λάσπη από διάφορους με δήθεν εφημερίδα Ντουντούκα και όπισθεν φυλλαδίου τον Πάγκαλο τον έμμισθο επι 9 χρόνια διορισμένος από τον Απερχόμενο ΔΉΜΑΡΧΟ Κ Κατωποδη να αναφέρουν γιατί δεν απάντησε ο Μπαντης στον Πάγκαλο".   

Διαβάσαμε αυτή την ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του δημοτικού συμβούλου κ. Βαλμά Ηλία στο facebook, και θεωρήσαμε σωστό να την σχολιάσουμε εκεί και για το λόγο ότι μια ενέργεια ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ εξακολουθούσε να μένει στην αφάνεια!

Διαβάστε τον σχολιασμό μας εκεί:

κύριε Βαλμά,
μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Μίλτος Μπαντής δεν ενδιαφέρθηκε να απαιτήσει εξηγήσεις από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης σχετικά με τα όσα εκείνος ανέφερε στο άρθρο του στην εφημερίδα «Επικοινωνία», δείτε εδώ: Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Βύρωνα βάλλει κατά Μίλτου Μπαντή και Νίκου Χαρδαλιά


Απεναντίας, εμείς, οι ΕΝΕΡΓΟΙ πολίτες της «Δημοκρατικής Ενότητας Βύρωνα», της Κίνησης Πολιτών «Βύρωνας και τριγύρω» και της Ένωσης Πολιτών «Ενάργεια» πράξαμε αυτό που όφειλε να κάνει ο ίδιος ο “θιγόμενος”, δηλαδή ο υποψήφιος δήμαρχος Μίλτος Μπαντής!

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2023 Ζητήσαμε από την (απερχόμενη) Δημοτική Αρχή να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η οικονομική κατάσταση στην οποία αναφερόταν στο άρθρο του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Βύρωνα!

Δείτε την ενημέρωση του Γραμματείας Πρωτοκόλλου:
“Σας ενημερώνουμε ότι το έγγραφο που αποστείλατε στον φορέα Δήμος Βύρωνα πρωτοκολλήθηκε στην υπηρεσία Κεντρικό Πρωτόκολλο με τα ακόλουθα στοιχεία:
Αρ. Πρωτοκόλλου: 21062
Ημ/νια Πρωτοκόλλου: 05/09/2023
Θέμα: Αίτημα για να συζητηθεί στο Δ.Σ. η οικονομική κατάσταση στην οποία αναφέρεται σε άρθρο του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Βύρωνα
Ημ/νια Πρωτ. Αποστολέα: 05/09/2023”… 

Δυστυχώς όμως η (απερχόμενη) Δημοτική Αρχή του κ. Γρηγόρη Κατωπόδη (συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Πλακίδα) ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ, το οποίο όμως εκκρεμεί !!!!!  

Και σας ρωτάμε ευθέως: Εάν κάποιος σας πετούσε λάσπη, “θα τον πατούσατε κάτω μέχρι να λιώσει;” Ρητορικό το ερώτημα κ. Ηλία.

Όσον αφορά την φυλλάδα “Ντουντούκα”, η οποία μοιράστηκε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ τα ξημερώματα του Σαββάτου (07/10/2023), εκείνο που έχουμε να αναφέρουμε είναι ότι βασίστηκε σε άρθρα του “Βύρωνας, η πόλη μας”/«Ενάργειας» με πολύ ενημερωμένα πρόσθετα στοιχεία…
Εμείς, όσο μπορούμε, ψάχνουμε στο παρελθόν της για να δούμε ποια είναι αυτά τα καλόπαιδα… και ποιος τους χρηματοδότησε; Οι κάμερες ασφαλείας πάντως έγραψαν αυτούς που την διακίνησαν…

============================================

Και ο σχολιασμός μας από εδώ: 

κύριε Βαλμά, ο Μίλτος Μπαντής, δεν σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρισης και, δεν απάντησε γιατί δεν είχε τι να απαντήσει! Προφανώς του άξιζε το άρθρο !!!
Και η Δημοτική Αρχή απέφυγε να συζητήσει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί το δικό μας άρθρο πάνω στο θέμα τής γύρισε μπούμερανγκ την υπόθεση!
Διαβάστε το ξανά:
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Βύρωνα βάλλει κατά Μίλτου Μπαντή και Νίκου Χαρδαλιά

Ενάργεια/Βύρωνας, η πόλη μας

12 Οκτωβρίου 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου