Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Εντάξει, "το σπρώξαμε λιγάκι" κι έπεσε ... αλλά τώρα τι;

Εάν, η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και οι Αντιδήμαρχοι αυτής (των διοικήσεων Ν. Χαρδαλιά και Γ. Κατωπόδη) είχαν υπηρετήσει σωστά τον σκοπό για τον οποίο υπάρχουν, τότε, η οριστική κατεδάφιση του κτίσματος της συμβολής των οδών Χρ. Σμύρνης και Παν. Τσαλδάρη, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουλίου 2018, θα είχε συντελεστεί, πριν ακριβώς 3 (τρία) ολόκληρα χρόνια. Και αυτό, γιατί απλά δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες -σύμφωνα με τη νομοθεσία- προθεσμίες όπως αναγραφόταν στην Έκθεση Επικινδύνου Οικοδομής του 2014, ούτε έγιναν, όταν έπρεπε, οι απαιτούμενες ενέργειες.
Δείτε ως ανασκόπηση των γεγονότων του παρελθόντος τα άρθρα:
ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΑΑΘΟΝΤΑΙ ! Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018
ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΘ' ΟΔΟΝ κύριοι ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

 


Από την πλευρά μας συμβάλλαμε τα μέγιστα ώστε το ετοιμόρροπο κτήριο να πέσει μιαν ώρα αρχύτερα. Εάν δεν είχαμε ενεργήσει με τον τρόπο που ενεργήσαμε, το σίγουρο είναι ότι το κτίσμα θα στεκόταν εκεί, αγέρωχα στοιχειωμένο, και ποιος ξέρει για πόσο καιρό ακόμη … 
Επαναλαμβάνουμε πως χαθήκαν 3 ολόκληρα χρόνια, κι ας μην αρέσει αυτό στους διοικούντες.

Στην ουσία τώρα:
Ας ενημερώσει η διοίκηση Κατωπόδη για το τι σκοπεύει να κάνει με τον χώρο των περίπου 350 τ.μ. του οικοπέδου,



δηλαδή, εάν θα διεκδικήσει, προς όφελος της πόλης και των πολιτών, και θα κατοχυρώσει δικαίωμα επί αυτού ο Δήμος, σύμφωνα πάντα και με την υπόσχεση που έδωσε ο Δήμαρχος κ. Γ. Κατωπόδης προς τον επικεφαλή της παράταξης ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ κ. Π. Κόνσουλα.
  
Για το θέμα αυτό, δείτε παρακάτω την με αρ. πρωτ: 16839/18-7-2018 ερώτηση, προς τον Δήμαρχο, του κ. Π. Κόνσουλα, την οποία συνυπογράφουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της "ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ" κκ. Αλέξης Σωτηρόπουλος, Λευτέρης Τριανταφύλλου και Θανάσης Οικονόμου, καθώς και ο κ. Γιάννης Λοβέρδος (ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ): 
 

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου