Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Δημοτικά Αναψυκτήρια Βύρωνα: "Δεν είναι εύκολο θέμα"

Με τη διαμεσολάβηση του Συνηγόρου του Πολίτη αναγκάστηκε τελικά η Γραμματεία της Τεχνικής Υπηρεσίας να απαντήσει στο με αρ. πρωτ: 6425 αίτημα, της 5ης Μαρτίου 2019, σχετικά με το κόστος των Παιδικών Χαρών και το τι μέλλει γενέσθαι με την κατάληψη στην Ανάληψη (Δείτε το αίτημα εδώ).



Προς το παρόν, αφήνουμε στην άκρη το κόστος των Παιδικών Χαρών -θέμα στο οποίο θα επανέλθουμε αργότερα- και εστιάζουμε κυρίως στην κατάληψη στο αναψυκτήριο της Ανάληψης:
"Όσον αφορά στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την κατάληψη του Αναψυκτηρίου της Ανάληψης, ισχύει ότι δήλωσε ο Δήμαρχος: "θα αξιοποιηθούν τα Δημοτικά κλειστά Αναψυκτήρια. Η Δημοτική Αρχή έχει προγραμματισμό και βούληση να προχωρήσει στην υλοποίηση όσων εξήγγειλε. Δεν είναι όμως και εύκολο θέμα". Αυτή ήταν η απάντηση του Αντιδημάρχου Τ.Υ.Δ.Β.


Από τον Οκτώβριο του 2014 που διαβάσαμε για προγραμματικούς στόχους και βούληση για αξιοποίηση των Δημοτικών Αναψυκτηρίων, δυστυχώς, πέρασαν σχεδόν πέντε (5) ολόκληρα χρόνια, δίχως να υλοποιηθούν οι εξαγγελίες. Τώρα σε αυτές, προστέθηκε και η φράση "δεν είναι εύκολο θέμα"...
   
Εάν όντως δεν είναι εύκολο θέμα, τότε, ο Αντιδήμαρχος θα πρέπει να ενημερωθεί ότι, τα Δημοτικά Αναψυκτήρια δεν είναι κλειστά! Γιατί λειτουργούν μια χαρά, από εκείνους που τα λειτουργούν...



Όσον αφορά τις εργασίες ανακατασκευής της Παιδικής Χαράς Ανάληψης αυτές έχουν ήδη ξεκινήσει, "απρόσκοπτα χωρίς προβλήματα και αντιπαραθέσεις" όπως αναφέρει στο έγγραφό της η Τεχνική Υπηρεσία, και θα ολοκληρωθούν όπως προβλέπεται, στο πλαίσιο της με αρ.πρωτ.18065/07-08-2018 σύμβασης παροχής της υπηρεσίας "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΧΩΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ". Δείτε φωτογραφικό υλικό από το άρθρο της Δημοκρατικής Ενότητας Βύρωνα εδώ.



Τέλος, για όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να έχουν άποψη για τα θέματα του Βύρωνα, ας διαβάσουν το άρθρο της 3ης Νοεμβρίου 2018, με τίτλο "Η κατάληψη στην Ανάληψη, και η καταληψία της Διοίκησης, κυρίως..." εδώ.


ΥΓ: Η συλλογικότητα ονομάζεται "Ενάργεια" και όχι "Ενέργεια" όπως λανθασμένα αναφέρεται στο έγγραφο του Δήμου Βύρωνα.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου