Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Προκαλέσαμε πονοκέφαλο και σύγχυση στην Νέα Διοίκηση Βύρωνα

Πονοκέφαλος και σύγχυση προκλήθηκε στην Νέα Διοίκηση Βύρωνα -η οποία είναι ακριβώς ίδια με την προηγούμενη, ακόμη και στη συνέπεια- με την "επιθετική" από μέρους μας στρατηγική της κατάθεσης αρκετών θεμάτων για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, που τελικά στα θέματα της ημερησίας διάταξης της Τακτικής Συνέλευσης του Δ.Σ. της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου 2019, επέλεξε να μη συζητηθεί κανένα από αυτά! Η Κακοδιοίκηση συνεχίζεται! 


Για να έχετε μιαν άποψη, σας ενημερώνουμε για τα θέματα που μέχρι στιγμής έχουμε υποβάλει για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο:

1. Στις 3 Σεπτεμβρίου 2019, το με αρ. Πρωτ: 21265 Αίτημα για τις πέργκολες στην "Αγορά" του Βύρωνα, αν και υπήρξε μια παράξενη παράμετρος
"Το NON PEPER της διοίκησης Γ. Κατωπόδη (στο Βύρωνα)" την οποία μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ :

2. Στις 9 Σεπτεμβρίου 2019, το με αρ. Πρωτ: 21790 Αίτημα για την υπόθεση του οικοπέδου στην συμβολή των οδών Παν. Τσαλδάρη - Χρυσαθέμιδος & Εμπεδοκλέους, στην περιοχή Νεράιδα, για να δούμε εάν υπάρχει κάποια διαφορετική εξέλιξη στην επίλυση του προβλήματος από τα: "μου είπε", "του είπα", που ακούσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 16ης Μαΐου 2018, δείτε ΕΔΩ   


3. Στις 11 Σεπτεμβρίου 2019, την με αρ. Πρωτ: 22023 Αναφορά για Κακοδιοίκηση και Αντισυνταγματική συμπεριφορά του Δήμου, η οποία παρεμπιπτόντως εστάλη και προς τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, την οποία μπορείτε να διαβάσετε από ΕΔΩ: 

4. Στις 17 Σεπτεμβρίου 2019, (ενώ εστάλη με η/μ την Παρασκευή και 13), το με αρ. Πρωτ: 22596 Αίτημα για τα προβλήματα της οδού Ν. Νικηφορίδη, μεταξύ των οποίων η "σχολάζουσα κληρονομιά" και τα πλημμυρικά φαινόμενα.

5. Εκκρεμεί το με αρ. Πρωτ: 10862 αίτημα της 23ης Απριλίου 2019 για την άμεση απελευθέρωση των κοινοχρήστων χώρων από καταλήψεις περιπτέρων & ΚΥΕ που δεν συζητήθηκε μέσα στην προβλεπόμενη από τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου προθεσμία και για το λόγο αυτό υπήρξε η με αρ. Πρωτ: 17976 Κατεπείγουσα Αναφορά της 8ης Ιουλίου 2019, που απλώς διαβάστηκε από τον πρώην Πρόεδρο του Δ.Σ., κ. Κώστα Αγγέλη (δείτε φωτογραφία), στο Δημοτικό Συμβούλιο της 10ης Ιουλίου 2019 με την εναρκτήρια φράση: "Ας με συγχωρήσει... δεν είχα δει"!


Όσον αφορά το άμεσο μέλλον, δηλαδή, πριν φύγει ο Σεπτέμβριος, σε συνεργασία με άλλες συλλογικότητες και κινήσεις πολιτών, υπάρχουν ακόμη... 

η συνέχεια επί της οθόνης!

Ενάργεια





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου