Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Φοβούνται μήπως ξυπνήσουν τους νεκρούς και δεν κάνουν εργασίες στο Κοιμητήριο Βύρωνα;;

Πολλά τα προβλήματα της πόλη μας και όσο αυτά δεν λύνονται άμεσα, και όταν πρέπει, τόσο συσσωρεύονται.

Δεν μας έφταναν οι κατεστραμμένοι δρόμοι του κοιμητηρίου και ο καμένος χώρος στάθμευσης των αυτοκινήτων με τον ελλιπή φωτισμό, ένας περίπατος στα πεζοδρόμια του περιβάλλοντος χώρου του αποκαλύπτει ότι, αυτά τυπικά υπάρχουν!



Το ριζικό σύστημα των δένδρων που φύονται στο πεζοδρόμιο το έχουν ανασηκώσει και καταστρέψει. Υπάρχουν σημεία που ο πεζός δεν μπορεί να τα προσπελάσει και αναγκάζεται να κατέβει από το πεζοδρόμιο και να  περπατήσει στον ταχείας κυκλοφορίας δρόμο με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται...





Για το κοιμητήριο του Βύρωνα έχουμε γράψει πολλές φορές. Η τελευταία ήταν την Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 με το άρθρο "Η εξαθλιωμένη κατάσταση του Κοιμητηρίου Βύρωνα και η κοιμισμένη διοίκηση" που τελείωνε ως εξής: "Αφήστε δε που η Δημοτική Επιχείρηση Κοιμητήριο-μπίζνες Βύρωνα θεωρείται ακριβή σε σύγκριση με πολλούς άλλους δήμους. Από τέτοια έσοδα πάμε καλά...", δείτε εδώ.
Και πράγματι η Δημοτική Επιχείριση αποτελεί την πιο επικερδή πηγή εισόδων για τον Δήμο, όπως ανέφερε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κόκκαλης, την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης.

Καλά τα παίρνουμε, τα χρόνια όμως περνάνε, δίχως ανταποδοτικότητα, δίχως να αλλάζει κάτι.

Αξίζει να διαβάσετε το άρθρο «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΒΥΡΩΝΑ. Οι υποχρεώσεις της δημοτικής Αρχής και τα Δικαιώματα των πολιτών». 
Πέντε plus χρόνια πέρασαν από τότε κάναμε αναφορά για την κατάσταση του οδοστρώματος του κοιμητηρίου, και 4,5 χρόνια από την απάντηση του Αντιδημάρχου κ. Καραγιάννη, δείτε εδώ.


Φοβούνται μήπως ξυπνήσουν οι νεκροί και δεν κάνουν εργασίες; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου