Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Η εκπαίδευση των Ζωανθρώπων

Στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης που ετοιμάζει η Δημοτική Αρχή αναφορικά με τα αδρανή και  ογκώδη απορρίμματα, οι δικές μας προτάσεις μας είναι οι ακόλουθες:
  1. Επειδή το θέμα ξεπερνά τον Βύρωνα και αφορά όλο το λεκανοπέδιο της Αθήνας (δείτε τις φωτογραφίες), προς ενημέρωση των πολιτών, θα πρέπει να υπάρξει από την Περιφέρεια Αττικής μια διαρκής διαφημιστική καμπάνια διοχετευμένη σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. 
  2. Ενημέρωση των μαθητών των Δημοτικών και Λυκείων της πόλης μας με την υποχρέωση της μεταφοράς των πληροφοριών στις οικογένειές τους. 
  3. Η έντυπη ενημέρωση που προγραμματίζει η διοίκηση του κ. Κατωπόδη, να επικεντρωθεί αρχικά στις εταιρείες Διαχείρισης πολυκατοικιών με έδρα τον Βύρωνα. Γιατί, εάν για παράδειγμα, και αναφέρουμε δύο από αυτές, η εταιρεία «Top Service» και η «Εστία», διαθέτουν στο πελατολόγιο τους συνολικά 400 πολυκατοικίες, με μέσο όρο 12 διαμερίσματα κάθε πολυκατοικία, τότε, άμεσα, περίπου 5.000 οικογένειες θα ενημερωθούν από μια μόνιμη ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων. 
  4. Αν και αδύνατον, θεωρούμε απαραίτητο την ανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας*.
  5. Εάν τελικά υπάρξει ενημέρωση μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, όπως προτάθηκε από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Εποχή" κ. Χρ. Γώγο, να αναγκαστούν και οι υπόλοιποι πάροχοι ενέργειας να πράξουν το ίδιο.
  6. Να επιβάλλονται πρόστιμα σε όσους παρανομούν, δίχως το μέτρο να ατονήσει. 
  7. Τέλος, να γίνουμε επιτέλους Γερμανοί... να εντάξουμε στην νοοτροπία μας την "ρουφιανιά", και να καρφώνουμε εκείνους που δεν "συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις των Αρχών"!


Νοέμβριος 2019, κάπου σε μια γωνιά του Δήμου Αθηναίων...


Δάφνη-Υμηττός: 18 Νοεμβρίου 2019, οδός Ηλία Ηλιού (γωνία με Λ. Βουλιαγμένης). Δείτε πως, εν ριπή οφθαλμού, γεμίζει το σημείο δίπλα στον κάδο απορριμμάτων!
 
Νέα Σμύρνη: 18 Νοεμβρίου 2019, ένα σημείο στην οδό Σαράντα Εκκλησιών


Βύρωνας: 18 Νοεμβρίου 2019, διασταύρωση Αρύββου και Αδ. Κοραή

Δάφνη-Υμηττός: Αδρανή υλικά (μπάζα) έξω από κάποιο σπίτι, περιμένοντας... αλήθεια τί;



Επαναλαμβάνουμε ότι, "Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ", δείτε το άρθρο εδώ

* Όπως μας ενημέρωσε, την 21η Νοεμβρίου 2019, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μ. Καραγιάννης, η ανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας δεν είναι πλέον εφικτή, δεν μπορούν να γίνουν προσλήψεις!
  
Δείτε ακόμη το άρθρο, "Δήμαρχε, επαναφέρετε το θεσμό της Δημοτικής Αστυνομίας στην πόλη" (Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2019) εδώ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου