Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Σας ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε το δρόμο που χαράξαμε πριν από πέντε χρόνια....

Για τα πέντε χρόνια του «Βύρωνας, η πόλη μας»

Αγαπητοί συμπολίτες,

η απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη ανέστειλε προσωρινά τη δράση μας και τροποποίησε τη σειρά των δημοσιοποιήσεων-αναρτήσεών μας στην ιστοσελίδα του «Βύρωνας, η πόλη μας». Ένας από τους λόγους -εκτός από το μέγεθος της προσωπικότητας του συνθέτη- ήταν γιατί η οργάνωση της ένωσης των πολιτών της «Ενάργειας» έχει βασιστεί στον τρόπο λειτουργίας της "Σπίθας", που εκείνος είχε δημιουργήσει τον Δεκέμβριο του 2010. 

Όπως πολλές φορές έχουμε γράψει σκοπός μας δεν ήταν να δημιουργηθεί άλλη μία δημοτική παράταξη, αλλά ένα μαζικό κίνημα, δράσης και ζύμωσης ιδεών. Και αυτό το πετύχαμε πέρσι, τον Σεπτέμβριο του 2020. Τα μέλη μας δημιούργησαν πέντε ανεξάρτητες επιτροπές πρωτοβουλίας, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τα προβλήματα της γειτονιάς τους και της πόλης του Βύρωνα, καθώς επίσης και την ανάπτυξη δράσεων για την επίλυσή των. Πράγμα που δεν το είδε με καλό μάτι η Δημοτική Αρχή, ούτε βέβαια και τμήμα της αντιπολίτευσης, και την δυσαρέσκειά τους την εκδήλωσαν ποικιλοτρόπως...

Τέλος πάντων, πριν από πέντε (5) χρόνια, 2 Σεπτεμβρίου 2016, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την ιστοσελίδα «Βύρωνας, η πόλη μας». Θεωρούμε ότι, με την πλήρη ανεξαρτησία μας και ανένταχτοι, «πήραμε τον δρόμο τον λιγότερο πεπατημένο, κι αυτό έκανε όλη τη διαφορά» όπως αναφέρει και το ποίημα του Ρόμπερτ Φρόστ.

Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν όλο αυτό το διάστημα. Δείτε για παράδειγμα μερικούς αριθμούς προβολών των άρθρων μας. Γι' αυτό και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...


Ενδεικτικός ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ άρθρων

Το άρθρο μας «ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ Η ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΟΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ & Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ» της Δευτέρας, 19 Φεβρουαρίου 2018, που είχε άμεση σχέση με τη δράση μας, έκανε 1117 προβολές. 

https://vironasipolimas.blogspot.com/2018/02/blog-post_19.html

Από τα ιστορικά, το «ΗΡΩΕΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ / Το σαμποτάζ στους κινητήρες των γερμανικών αεροπλάνων στο εργοστάσιο του Μαλτσινιώτη», της Παρασκευής, 3 Φεβρουαρίου 2017, μέχρι στιγμής, έχει 1144 προβολές. 

https://vironasipolimas.blogspot.com/2017/02/blog-post_3.html

Το άρθρο μας «ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ», της Τετάρτης, 18 Μαΐου 2016, με δυναμική, έχει σήμερα 3716 προβολές.

https://vironasipolimas.blogspot.com/2016/05/blog-post_18.html

Η αναδημοσίευση του άρθρου «ΝΕΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 9ο ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ: ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΝΟΣ (1) ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1.500 ΕΥΡΩ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΣ ΣΤΟΝ τ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΥΡΩΝΑ ΝΙΚ. ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α.Ε ΓΗΓΕΡΤΟΝ», έφθασε τις 4873 προβολές...

https://vironasipolimas.blogspot.com/2017/01/9-1-1500.html 

Το άρθρο μας με την κριτική στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Μαζί για τον Βύρωνα" με τίτλο «Μίλτος Μπαντής, ο νεοδημοκράτης δημοτικός σύμβουλος που ήθελε να συν-διοικήσει τον Δήμο του Βύρωνα», έφθασε τις 1045 προβολές.

https://vironasipolimas.blogspot.com/2021/03/blog-post_19.html

Και μια λανθασμένη είδηση, της Παρασκευής, 7 Σεπτεμβρίου 2018, που ανέφερε «ΜΕΤΡΟ, ΓΡΑΜΜΗ 4 - ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ», βασισμένη στα όσα κάθε φορά εξαγγέλλονται από τις Κυβερνήσεις, δυστυχώς είχε 1554 προβολές-θύματα!

https://vironasipolimas.blogspot.com/2018/09/4-8.html

ΒΥΡΩΝΑΣ, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΑΡΓΕΙΑ

6 Σεπτεμβρίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου