Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

"Μετά από αυτό"... για την Νεράϊδα, Εμείς, παραδινόμαστε! Ηττηθήκαμε κατά κράτος!

 

Εμείς τους ρωτήσαμε: "Μετά από αυτό, τί κάνατε;" Και εκείνοι απάντησαν: "Μετά από αυτό, εξετάζουμε άλλες λύσεις!"

Στις 10 Μαρτίου 2022, η ένωση πολιτών "Ενάργεια" και η κίνηση πολιτών "Βύρωνας και τριγύρω", από κοινού, υποβάλαμε προς το Δημοτικό Συμβούλιο την με Αρ. Πρωτ.: 4307/11-03-2022 Ερώτηση με θέμα: "Ποιές οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την υπόθεση του οικοπέδου στη Νεράιδα", η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε:

Αναφορικά με το οικόπεδο Ο.Τ. 42 στην συμβολή των οδών Χρυσοθέμιδος και Π. Τσαλδάρη Παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε:


Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί από τις 15 Δεκεμβρίου 2021 που παραλάβατε από την Περιφέρεια Αττικής το έγγραφο της αναπληρώτριας Διευθύντριας Χωρικού Σχεδιασμού κυρίας Ευαγγελίας Μικράκη

Η ΕΡΩΤΗΣΗ για τη Δημοτική Αρχή ήταν απλή: Μετά την "Συνάντηση Γώγου, Βούρτση, Πατούλη για το οικόπεδο στη Νεράιδα" δείτε εδώ: https://vironasipolimas.blogspot.com/2021/12/blog-post_18.html ποιες ήταν οι ενέργειές της; 

Σήμερα, 16 Μαρτίου 2022, λάβαμε από την Τεχνική Υπηρεσία την ΑΠΑΝΤΗΣΗ ότι "Μετά από αυτό, η Διοίκηση σε συνεργασία με τη Νομική Υπηρεσία, εξετάζει άλλες λύσεις". (???;;;;;;;) 

Ναι, αλλά η ερώτηση παραμένει: τρεις (3) μήνες μετά, έκαναν κάτι; τί εξετάζουν;

Αγαπητοί αναγνώστες, λυπούμαστε αλλά ύστερα από τέτοια απάντηση ντροπής, μετά από 12 χρόνια προσπαθειών, ήρθε η ώρα να εγκαταλείψουμε τον αγώνα! Εμείς, ηττηθήκαμε κατά κράτος, από την αδράνεια, την ανικανότητα και την επιτηδευμένη αβελτηρία! Τη σκυτάλη την αφήνουμε κάτω... Όποια δημοτική παράταξη ενδιαφέρεται πραγματικά να αγωνιστεί για την υπόθεση αυτή ας την σηκώσει! 

Θα έπρεπε όμως να ντρέπονται και όλοι εκείνοι οι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι επιτρέπουν να ευτελίζεται διαρκώς ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου και ειδικά εκείνοι που ζήτησαν οι απαντήσεις να δίνονται γραπτώς και όχι να συζητιόνται ζωντανά μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί... Όπως επίσης γνώριζαν πολύ καλά τις, δικές μας, πιο δημοκρατικές θέσεις πάνω στο θέμα αυτό από το άρθρο: "ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ." https://vironasipolimas.blogspot.com/2021/07/blog-post_66.html που ανέφερε: "Κατόπιν αυτών, Σας ΠΡΟΤΕΙΝΩ το Δημοτικό Συμβούλιο να θεσμοθετήσει μια διαδικασία ανάλογη με αυτή που ακολουθείται στη Βουλή, όπου η Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, θα καλείται, μία φορά το μήνα –δημόσια/τηλεδιάσκεψη- να απαντά....". Δυστυχώς εκείνοι φρόντισαν να εισηγηθούν διαφορετικά, βάζοντας έτσι βούτυρο στο ψωμί της διοίκησης, εισακούστηκαν... και ιδού τα αποτελέσματα της δικής τους εισήγησης! Γελοίες απαντήσεις! 

Ενάργεια

16 Μαρτίου 2022   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου