Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Έχουμε πάρει φόρα και γκρεμίζουμε τον επικίνδυνο Βύρωνα!




Η Ένωση Πολιτών «Ενάργεια» και η Κίνηση Πολιτών «Βύρωνας και τριγύρω» κάνουμε αυτό που έπρεπε να κάνουν -αλλά δεν το κάνουν- η διοίκηση και οι δημοτικές παρατάξεις του Δήμου!
Μετά από καταγγελίες στην Πολεοδομία Αθηνών (και την Εισαγγελία) ένα-ένα γκρεμίζονται τα επικίνδυνα οικήματα-κτίσματα της πόλης μας… Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση.


Η αρχή έγινε, πριν χρόνια, με το διώροφο οίκημα που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Χρ. Σμύρνης και Παν. Τσαλδάρη. Ακολούθησε το οίκημα που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως αρ. 5 και Χειμάρας, πριν λίγο καιρό το οίκημα που βρισκόταν στην οδό Κωνσταντιλιέρη (Μικράς Ασίας και Βουτζά) και τώρα, επιτέλους, γκρεμίστηκε και το επικίνδυνο διώροφο της συμβολής των οδών Φορμίωνος και Νίκου Νικηφορίδη (βλέπε φωτογραφικό υλικό).

Έχουμε αναγκάσει δε την Τεχνική Υπηρεσία να περιφράξει το κτίσμα των οδών Ολυμπιάδος και Αδ. Κοραή, μα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας! Πάνω από 150 τα επικίνδυνα κτίσματα στο Βύρωνα! Παρακολουθούμε τα πάντα, ελέγχουμε και φωτογραφίζουμε τα πάντα! Θέλουμε να κοιμούνται ήσυχοι οι συμπολίτες μας και ανήσυχοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι διοικούντες!

Ενάργεια

13 Ιουλίου 2023

Διαβάστε επίσης:

Κυριακή 28 Μαΐου 2023 Η αδράνεια της Δημοτικής Αρχής Βύρωνα οδηγός για τραγωδίες!

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022
Τί θα γίνει επιτέλους με το επικίνδυνο κτίσμα της οδού Κωνσταντιλιέρη και τον περιβάλλοντα χώρο αυτού;

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 Αναγκάσαμε τη Δημοτική Αρχή Βύρωνα να το ρίξει! Και αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου