Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Η τυφλόμυγα: μια σπουδαία παράσταση από το Θεατρικό Εργαστήρι Εκπαιδευτικών

Μια εξαίρετη παράσταση από τους συντελεστές του Θεατρικού Εργαστηρίου Εκπαιδευτικών που παρουσίασαν σήμερα, Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας), το ψυχολογικό θρίλερ «Η ΤΥΦΛΟΜΥΓΑ» που  βασίζεται στο θεατρικό έργο του Χάρολντ Πίντερ «Πάρτι Γενεθλίων». Το μόνο μειονέκτημα η μικρή παρουσία του κόσμου. "Μας νίκησε ο Παναθηναϊκός" (λόγω του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο) ανέφερε στο τέλος της παράστασης ο σκηνοθέτης Χάρης Αρώνης. Ανάμεσα στους θεατές ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Νεκτάριος Αποστολάκης και ο δημ. σύμβουλος (της Λαϊκής Συσπείρωσης) Βασίλης Καλύβας.


Υπόθεση: Σε ένα απομακρυσμένο παραθαλάσσιο μέρος, στο πανδοχείο των Μπόουλς, έχει βρει καταφύγιο και ζει απομονωμένος ο Στάνλεϊ. Η μόνη χαρούμενη νότα στην καθημερινότητά του η Λούλου. Πιστεύοντας πως έχει ξεφύγει από το παρελθόν του, ζει ήρεμα. Κανείς όμως δεν ξεφεύγει από την Οργάνωση. Σύντομα θα τον ανακαλύψουν. Δύο απρόσμενοι επισκέπτες, ο Γκόλντμπεργκ και η ΜακΚαν, καταφτάνουν στο πανδοχείο. Σκοπός τους είναι να πάρουν πίσω ό,τι τους ανήκει.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Χάρης Αρώνης
Διασκευή: Μαρία Μπουράνη, Χάρης Αρώνης
Σκηνογραφία/ Ενδυματολογία: Έβελυν – Τζην Κλάριτς
Μουσική Επιμέλεια: Τατιάνα Γιουφέροβα
Φωτισμός/ Ηχοληψία: Πάρης Γεωργούλας
Φωτογραφίες/ Γραφιστικά: Έβελυν - Τζην Κλάριτς
Παραγωγή: Δήμος Βύρωνα
Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Δημήτρης Σακκαλόγλου, Χριστίνα Σκοπλάκη, Φώτης Μπούρμπουλας, Μαρία Μπουράνη, Γιώργος Γιώτης, Έβελυν - Τζην Κλάριτς

Επόμενες παραστάσεις: Κυριακή 26 Μαΐου & και Σαββατοκύριακο 1,2 Ιουνίου στις 8.00 μ.μ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Φωτογραφικό υλικό από τις πρόβες




 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου